Proosten op een geslaagde Roquetas 80's Night. Foto: Frank Vinkenvleugel
Proosten op een geslaagde Roquetas 80's Night. Foto: Frank Vinkenvleugel Foto:

Roquetas herleeft op
'Eighties-feest van het oosten'

BREEDENBROEK - Wie nog geweldige herinneringen aan de eighties heeft en zich de Roquetas-tijd nog als de dag van gisteren kan herinneren, krijgt ook dit jaar de kans om opnieuw te beleven tijdens de 80's Night op zaterdag 10 februari bij Koenders in Breedenbroek. Inmiddels wordt het eerste lustrum gevierd. Eigenlijk behoeft deze 'Roquetas Night'. zoals de 80's Night ook wel genoemd wordt, helemaal geen introductie meer.

Door Waltraud Wensink

Bianca Knipscheer en Mark Baten zijn twee van de organisatoren van deze avond. Mark: "We organiseren het nu voor de vijfde keer. Ondanks dat het in de carnavalstijd is, komen er ieder jaar veel bezoekers naar ons toe. Daar hopen we nu natuurlijk ook dit jaar weer op. Het concept gaan we niet veranderen, juist omdat het zo'n succes is." Bianca voegt er aan toe: "Veel foto's zijn er nog steeds niet van dit evenement, maar dat komt juist omdat de mensen bezig zijn met de dingen die belangrijker zijn dat met de mobiele telefoon te spelen." Er wordt veel gelachen, gedanst, gepraat, en meegezongen met fijne muziek uit de jaren tachtig waar DJ Jeffrey de verantwoording voor draagt.

Bianca: "Ook al zijn de meeste gasten die Roquetas vroeger bezochten nu rond de 40 en ouder, toch weten ook de jongeren de weg wel te vinden naar deze 80's party. Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom." Mark: "We houden het feestje nog steeds in het café, maar 'vol is vol'. Als het nog drukker wordt, moeten we uitwijken naar de zaal en dan moet er gekeken worden of we anders in moeten delen. Juist het feit dat het in het café geeft een knusse en gezellige sfeer. Maar als het nog drukker wordt, dan moeten we wel."
Mark: "De verwachting is dat er weer veel oude vertrouwde gasten komen net als de voorgaande jaren. Hoe dan ook, het belooft weer een ontzettende gezellige avond te worden daar bij café Koenders in Breedenbroek. De entree is gratis en natuurlijk is er ook weer geregeld dat er een warme hap te halen valt."
Win tien munten bij Dinxpers Nieuws
De 'Eighties of Roquetas Night' begint om 21:00 uur en de toegang is gratis. Speciaal voor Dinxpers Nieuws stelt de organisatie tien munten beschikbaar. Wie de munten wil winnen, moet het juiste antwoord op een vraag, met naam en telefoonnummer insturen, aan redactie@dinxpersnieuws.nl onder vermelding van Roquetas. De vraag luidt: 'Bij welk evenement is Mark Baten nog meer als mede-organisator betrokken?' De prijswinnaar krijgt bericht.