Markt Dinxperlo genomineerd voor Beste Markt van Nederland

DINXPERLO - De warenmarkt Dinxperlo is genomineerd voor de titel Beste (kleine) Markt van Nederland.

Henk Jan Freriks, marktmanager van de weekmarkt in Dinxperlo is in zijn nopjes met het behalen van dit eerste tussenresultaat. De markt in Dinxperlo is vanaf 2016 geprivatiseerd hetgeen al een mooie ontwikkeling was.
Freriks: "Natuurlijk waren wij er van overtuigd dat we een goede kans zouden maken maar je moet het natuurlijk wel allemaal doen en laten zien. De nominatie is voor ons een extra stimulans om, nog meer dan anders, ons beste beentje voor te zetten. Het zal nu aankomen op details in de uitstraling, de communicatie, de veiligheid op de markt en natuurlijk de presentatie."

Vervolg
Na het bezoek in december krijgt de Dinxperse markt nog een keer een bezoek voor een keuring op de eerste vrijdag in februari waarna in maart de beslissing zal vallen.
Freriks: "Samen Sterk is onze slogan. Samen sterk heeft ons zover gebracht. Zo zijn we begonnen en zo zullen we doorgaan ongeacht wat de uitslag ook wordt. Het is een feit dat we blij en trots zijn, dat steken wij niet onder stoelen of banken. Voor informatie of suggesties over de markt kan men terecht op de Facebookpagina of mailen naar marktdinxperlo@gmail.com.