Welkoop Aalten is klaar voor de vuurwerkverkoop. Foto: PR
Welkoop Aalten is klaar voor de vuurwerkverkoop. Foto: PR Foto:

Welkoop: grootste vuurwerkverkoper van Nederland

AALTEN - Winkelketen Welkoop is met 97 vuurwerkverkooppunten wederom de grootste vuurwerkverkoper van Nederland. Welkoop heeft elk jaar weer mooi vuurwerk. Daarnaast verkoopt de winkelketen onder andere het zeer veilige Pyromould® vuurwerk. De voorverkoop is, ook bij Welkoop in Aalten, inmiddels begonnen en loopt tot en met 31 december. Zondag 30 december wordt er landelijk geen vuurwerk verkocht. Bestellen kan in de winkels én online.

De complete vuurwerkpakketten zijn terug. Deze staan garant voor spectaculaire shows. De vuurwerkspecialisten van Welkoop hebben pakketten samengesteld voor ieder budget: vertrouwd, veilig en makkelijk.

Vuurwerk vast vooruit bestellen zodat je het alleen nog maar op hoeft te halen bij Welkoop Aalten, 't Boske 1, tijdens één van de vrije verkoopdagen, kan op www.goedvuurwerk.nl. Maar ook in de winkel kan alvast besteld worden. De verkoopdagen zijn op vrijdag 28 december van 8.00 tot 20.00 uur, op zaterdag 29 december van 8.00 tot 20.00 uur en op maandag 31 december van 8.00 tot 17.00 uur.
Met Pyromould® in het assortiment biedt Welkoop veilig en betrouwbaar vuurwerk. Pyromould® heeft een gepatenteerde volledig machinale productie. De effecten van het vuurwerk zijn daarom altijd hetzelfde. En omdat het zwaar en stabiel is, is omvallen vrijwel onmogelijk. Pyromould® is ook nog eens milieuvriendelijk, het wordt gemaakt van 100% gerecyclede materialen.