Mama Café over communicatie met je kindje

AALTEN - Tijdens het Mama Café op woensdag 19 december in de Bibliotheek Aalten is jeugdverpleegkundige van Yunio, Thea Hermans, te gast. Zij zal vertellen hoe ouders op een prettige manier contact kunnen maken met hun kindje.

Tijdens het Mama Café op woensdag 19 december staat communicatie met je kind centraal. Elk kind is gericht op contact. Dit begint al meteen na de geboorte. Op welke manieren maakt je kind contact en hoe kun je hier als ouders het beste op aansluiten? Ook op momenten dat het niet zo gemakkelijk is; denk aan de ontwikkeling van de eigen wil. Of hoe verdeel je je aandacht tussen meerdere kinderen. Hoe hou je het leuk met je kind, ook op momenten dat het wat minder gaat.

Op deze thema's zal Thea Hermans onder andere ingaan. Maar ook aan de orde komen vragen als initiatief herkennen, volgen, beurt verdelen en leidinggeven. Door onder andere een aantal filmpjes te tonen zal Thea dit verduidelijken.

Iedereen is van harte welkom bij het Mama Café op woensdag 19 december in de Bibliotheek Aalten van 10.30 tot 11.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur). Deelname is gratis.