Van links af Doortje ter Beek, Ina Radstake, Lindsey Sellman, Gert Eeltink en Eric Knipscheer. Foto: PR
Van links af Doortje ter Beek, Ina Radstake, Lindsey Sellman, Gert Eeltink en Eric Knipscheer. Foto: PR

Successen Aaltense dynamic
tennissers op Gelders kampioenschap

AALTEN - Op de Gelderse kampioenschappen Dynamic Tennis dames- en herendubbelspel, die werden gehouden in sporthal Walburgen in Gendt, waren drie teams uit Aalten en Dinxperlo bijzonder succesvol en pakten de titel.

In de A klasse 55-min dubbelspel heren werden Gert Eeltink van SSS, Irene Lintelo en Eric Knipscheer van DIOS Dinxperlo met glans Gelders kampioen. In de A klasse 55-plus wonnen Wim Lubbers van SSS, Irene Lintelo en Arnold Arentsen van DTA Aalten alle wedstrijden in de voorronde maar moesten in de finale genoegen nemen met een vijfde plaats.
Bij het dames dubbelspel 55-min werden Lindsey Sellman van SSS, Irene Lintelo en Christella Zola van Apoldro Apeldoorn Gelders Kampioen. Bij het damesdubbelspel 55-plus waren Doortje ter Beek van DIOS Dinxperlo en Ina Radstake van DTA Aalten veruit de sterkste in deze klasse en werden terecht Gelders kampioen, hoewel de strijd in de finale nog zeer spannend was.
Voor meer info over Dynamic tennis, een echte ‘Doesport’ die tot op hoge leeftijd kan worden beoefend, kan men kijken op www.dynamictennis.nl of op de sites van Represta, Atak, SSS Irene of Prinses Margriet Bredevoort.