Intratuin Bredevoort steunt KiKa-kerstballenactie

BREDEVOORT - Intratuin Bredevoort doet mee aan de landelijke kerstballenactie in de strijd tegen kinderkanker. Vier KiKa-helden vertaalden hun persoonlijke verhaal in fraaie tekeningen, die als opdruk op de kerstballen staan. Tijdens de drukke kerstperiode worden deze KiKa-kerstballen verkocht onder het motto 'Versier je boom met een doel'.

De kerstballenactie is een initiatief van Tuinbranche Nederland, Tuinzaken, Edelman en de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Met deze partners en vele andere tuincentra brengt Intratuin de actie voor het ongelooflijk mooie én goede doel gedurende de laatste weken van het jaar breed bij haar klanten onder de aandacht. Het streven is dit jaar 250.000 euro bij elkaar te krijgen voor onderzoek in de strijd tegen deze gevreesde ziekte. De kerstballen kosten 4,95 euro per stuk. De deelnemende verkopers maken hier geen winst op: na aftrek van btw en kosten komt per bal 2,50 euro direct ten goede aan KiKa.
Meer informatie over de actie en verkooppunten in de omgeving is te vinden op onderstaande website. Daarop staan ook de verhalen van de KiKa-helden van dit jaar: Femke, Judith, Vera en Roos, die met hun tekening hun eigen gevecht hebben uitgebeeld.