Opbrengst bazaar 't Praothuusken

AALTEN - De bazaar van 't Praothuusken, gehouden op woensdag 24 oktober, was weer gezellig druk. Voor 14.00 uur mochten de vaste bezoekers van 't Praothuusken al vast hun rondje doen en precies 14.00 uur kon iedereen naar binnen. Er waren door vrijwilligers tachtig bloemstukjes gemaakt die aan het eind van de middag allemaal verkocht waren. Het rad van fortuin draaide vele rondes met mooie prijzen die de organisatoren van de Aaltense ondernemers hebben gekregen.

De lengte van de worst was 1.45 meter en is geraden door Rieke Aalbers. Het aantal krenten in het brood was 3916 stuks en is geraden door Liesbeth Duenk. Het gewicht van de fruitmand, 8,96 kg, is geraden door Christien Kremer. De winnaars van het raadspel wonnen het onderwerp van het door hen gewonnen spel.
Naast bovenstaande was er ook verkoop van boeken, curiosa, koffie en soep. Alles bij elkaar heeft dit het prachtige bedrag opgebracht van 2.725,40 euro. Daarmee zijn de vrijwilligers van 't Praothuusken erg blij, want daarmee kunnen zij weer een jaar lang prachtige middagen organiseren voor de bezoekers van 't Praothuusken.