Dick Winkelhorst en Martien Finkenflugel toosten met hun vrouwen op eenmanszaak Suzuki Winkelhorst. Foto: PR
Dick Winkelhorst en Martien Finkenflugel toosten met hun vrouwen op eenmanszaak Suzuki Winkelhorst. Foto: PR

Autobedrijf Suzuki Winkelhorst nu eenmanszaak

'3 november gratis wintercheck met erwtensoep'

Door Karin Stronks

AALTEN – Vanaf januari is Suzuki Winkelhorst een eenmanszaak geworden. Martien Finkenflugel runt samen met zijn vier medewerkers het autobedrijf.

Primeur: op 3 november de nieuwe Suzuki Jimny bij Winkelhorst

Vertrouwde gezichten
Martien Finkenflugel vertelt: "Er verandert niet zo veel voor de klanten, ze komen dezelfde vertrouwde gezichten tegen en ook onze service blijft hetzelfde zoals de klant van ons gewend is. Dick Winkelhorst blijft nog wel betrokken bij de zaak en we kunnen altijd een beroep op hem doen als er een auto weggebracht of opgehaald moet worden"

Martien begon op zijn achttiende jaar als monteur bij Autobedrijf Winkelhorst en is doorgegroeid naar bedrijfsleider. Hij zegt: "Later begonnen we met de V.O.F. en nu gaan we verder als eenmanszaak!"

Complete plaatje
In de showroom staan alle modellen van Suzuki, daarnaast zijn er altijd zo'n dertig occasions op voorraad. "We zijn officieel Suzuki dealer en we bieden Daihatsu service maar klanten kunnen met alle andere merken bij ons terecht voor onderhoud en reparatie", aldus Martien. Hij vervolgt: "We bieden het complete plaatje waaronder APK, totaalonderhoud, airco-service, schadeherstel en bandenservice. Maar ook voor leasen en private-lease kunnen klanten bij ons terecht."

Vakantiegangers
Bij Suzuki Winkelhorst komen klanten graag terug. Martien: "Ja we zijn best druk, maar dat is alleen maar fijn. We mogen rekenen op een groot aantal vaste klanten maar we krijgen er ook wel nieuwe klanten bij. Opvallend is dat veel toeristen, vakantiegangers, graag bij ons komen om een auto te kopen en voor de jaarlijkse APK en onderhoudsbeurt. Misschien is het de gemoedelijkheid en de Achterhoekse nuchterheid zo van 'doe maar gewoon', ik weet het niet. Deze klanten, toeristen, plannen de koop van een nieuwe Suzuki of het onderhoud van hun auto dan tijdens hun vakantie hier in de buurt! Typisch ja maar heel leuk natuurlijk!"

Gratis wintercheck
In de najaar periode staat het wisselen van zomer- naar winterbanden en de wintercheck weer op de agenda. Martien zegt: "Ook dit jaar bieden we weer de gratis wintercheck op zaterdag 3 november, met een kop erwtensoep, dat is altijd weer een gezellige boel! Alle jongens zijn op deze dag present en iedereen kan zo binnenlopen!"

Hij vervolgt: "Een leuk item is dat op deze dag de nieuwe Suzuki Jimny in onze showroom staat, een unieke primeur! Iedereen is van harte welkom om deze nu al legendarische auto te komen bekijken. Let wel: de Jimny staat alleen op 3 november bij ons."


www.suzuki.nl/automobielbedrijf-d-h-winkelhorst