Harry Glotzbach. Foto PR
Harry Glotzbach. Foto PR Eigen foto, vrij van rechten

Comedy Expres in De Hofnar

AALTEN - Het wordt lachen in De Hofnar in Aalten. Op zaterdag 3 november 2018 treedt in het evenementencentrum de Comedy Expres op.

Na het eclatante succes van Comedy Express op locatie gaat dit concept dit seizoen alle Nederlandse theaters bestormen. Met topcomedians als Sem van den Borne, Johan van Gulik, Harry Glotzbach en als spreekstalmeester Tom Sligting bieden zij een hilarisch, dynamisch en humoristisch totaalpakket van ruim twee uur.
Sem van den Borne is sinds zijn 18de bezig met tonpraten, eerst in het tonneke van Hooge Mierde. Na een paar jaar begon zijn gebied zich uit te breiden tot aan Doetinchem toe. Zijn typetjes kenmerken zich als eigenaardig en enorm energiek. Johan is de overtreffende trap van grappig. Zijn grappen zijn soms zó op het randje, dat men in Staphorst heeft besloten hem nooit meer te boeken. Harry Glotzbach is een gepassioneerd en succesvol comedian. Hij is vaste speler bij het Comedy Cafe in Amsterdam en heeft vier avondvullende cabaretshows op zijn naam staan: Pura Vida, El Nino, Andachtsgeil en Comedy Kings.
Spreekstalmeester Tom Sligting tenslotte is de peetvader van de vaderlandse comedy. Tom neemt zijn publiek razendsnel mee in zijn belevingswereld. Zijn apart kijk op de allerdaagse dingen geeft een herkenbaar maar ook hilarisch beeld.
De voorstelling begint om 20 uur. Kaarten à 12,50 euro zijn verkrijgbaar op de website, bij boekhandel Messink en Prinsen, Landstraat 39 in Aalten; boekhandel Meneer Kees, Landstraat 7 in Aalten; en indien nog voorradig 's avonds aan de kassa van De Hofnar (Polstraat 7).


www.streektheaterdepol.nl