De geiten en schapen krijgen een heerlijke lunch geserveerd van de Kleine Bözzels. Foto: PR
De geiten en schapen krijgen een heerlijke lunch geserveerd van de Kleine Bözzels. Foto: PR

Kleine Bözzels welkom op de Ahof

AALTEN - Na het succes van afgelopen zomer zijn er nu weer leuke Kleine Bözzel-activiteiten bij kinderboerderij De Ahof (Polstraat 9, Aalten). De kleine Bözzel-activiteiten zijn elke tweede vrijdag van de maand van 14.15 uur tot 15.30 uur voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar.

De enthousiaste vrijwilligers hebben weer leuke activiteiten bedacht voor de kinderen. Op 12 oktober is er een geitenlunch. Tijdens deze dag gaan de Kleine Bözzels een lekkere lunch maken voor de geiten en schapen van de kinderboerderij. De Kleine Bözzels gaan in de weide een picknicktafel dekken zoals in een restaurant. Nadat de tafel gedekt is, gaan de kinderen de lunch voorbereiden voor de dieren. Met sla, wortels, andere groenten en brood worden er gezonde broodjes gemaakt voor de geiten en de schapen. Deze broodjes worden op de picknicktafel geserveerd, waar de geiten en schapen heerlijk van zullen smullen.
Alle kinderen van 1,5 tot 5 jaar zijn van harte welkom. De kosten zijn 1 euro per persoon per activiteit. Opgeven voor deze leuke activiteiten kan via dekeinebozzels@gmail.com.