Het AZSV-bestuur is trots op de nieuwe Presentatiegids. Foto: PR
Het AZSV-bestuur is trots op de nieuwe Presentatiegids. Foto: PR

AZSV brengt presentatiegids seizoen 2018/2019 uit

AALTEN - Op zaterdag 29 september presenteerde AZSV de Presentatiegids voor seizoen 2018/2019. Na de wedstrijd van H1 tegen Flevo Boys werd dit naslagwerk officieel gepresenteerd door het AZSV bestuur. De gids is bestemd voor AZSV leden, sponsoren, tegenstanders en de pers.

Al voor de zomervakantie is een enthousiaste groep begonnen met het samenstellen van de AZSV Presentatiegids. AZSV mag trots zijn op het eindresultaat! Naast het voorwoord van wethouder Sport Hans te Lindert is er ruimte voor sponsorpagina's die worden afgewisseld met mooie achtergrondverhalen, er is aandacht voor H1 en VR1, voor de AZSV Voetbalschool, voor trainers van prestatieteams, de indeling van selectieteams en vier sponsoren vertellen hun verhaal.

De sponsorcommissie praat de lezers bij, twee doelmannen en een keeperstrainer komen aan het woord en het naslagwerk bevat een terugblik naar het zeer geslaagde jubileumweekend. Drie voorzitters met een rood/witte rand vertellen over hun band met AZSV en het bestuur is klaar voor weer een fantastisch seizoen!

De komende week worden de Presentatiegidsen bezorgd bij leden en sponsoren, en binnenkort is de gids in te zien op de website.


www.azsv-aalten.nl