Uitslag verloting AOV

AALTEN - De winnende lotnummers van de huis-aan-huisverloting van de Aaltense Orkest Vereniging zijn als volgt.

De eerste prijs is gevallen op nummer 1216, de tweede prijs op nummer 592 en de derde prijs op nummer 519. De overige prijzen zijn gevallen op de volgende nummers: 937, 455, 1712, 241, 846, 682 en 1379. De prijzen af te halen tot en met 20 juli aan de Ormelstraat 2 in Aalten, tussen 18.00 en 20.00 uur.


Succes voor Country Music on the Farm

AALTEN - Zondagmiddag 8 juli was er op landgoed Eppink de eerste editie van Country Music on the Farm. De organisatie was in handen van Sandra Vanreys en Erwin Stolte die benaderd zijn door de eigenaren van landgoed Eppink, Jan en Joke Mateman.

"Het was voor ons de eerste keer dat we dit concert organiseren en we hopen natuurlijk erop dat we er een jaarlijks evenement van kunnen maken", vertelden een opgeluchte Vanreys en Stolte na afloop. "Je bent natuurlijk met een buitenevenement afhankelijk van het weer en de opkomst van het publiek." De zon scheen volop en het toegestroomde publiek dat veelal per fiets was gekomen, kon heerlijk genieten in de schaduw van de artiesten Hans Venneman, Erwin Stolte, Merel Geerdink en Sandra Vanreys. De binnenplaats van het Landgoed was speciaal in 'country style' aangekleed met strobalen, tafeltjes en stoelen, catering 't Noorden zorgde voor de versnaperingen. Er werd zelfs de typische Amerikaanse hamburgers en hotdogs geserveerd, op houten plankjes. De sfeer was ontspannen en het publiek had het enorm naar de zin. In de pauze was er de mogelijkheid de bloementuin en de schuren met gereedschappen te bekijken.
Het muziekprogramma startte om 14.30 uur en was rond de klok van 17.15 uur afgelopen. Nu is het wachten tot volgend jaar voor de tweede editie van Country Music on the Farm.