Er is van alles te beleven voor de 'Kleine Bözzels'. Foto: PR
Er is van alles te beleven voor de 'Kleine Bözzels'. Foto: PR Foto:

'Kleine Bözzels' welkom op kinderboerderij De Ahof

AALTEN - Kinderen van 1,5 tot 5 jaar kunnen elke tweede vrijdag van de maand de natuur ontdekken bij kinderboerderij de Ahof in Aalten. Onder professionele begeleiding worden ze op een speelse manier in contact gebracht met dieren en planten.

Op 8 juni is de opening van de Kleine Bözzel-activiteiten in 2018 en wordt er flink uitgepakt. Naast activiteiten met betrekking tot de natuur is er een springkussen en kan er geschminkt worden. Ook zijn er dankzij het Noaberfonds leuke materialen aangeschaft. De kinderen kunnen vanaf 8 juni van deze materialen gebruikmaken bij de kinderboerderij.
Elke tweede vrijdag van de maand zijn deze 'Kleine Bözzel-activiteiten'. Zo komt er nog een geitenlunch, ponyrijden en een modderdag. In de vakantieperiode zijn alle jonge kinderen uit Aalten welkom op 27 juli, 10 augustus en 24 augustus. De activiteiten worden gehouden van 14.15 tot 15.30 uur. Ouders kunnen hun kinderen brengen en halen of bij de Ahof blijven en genieten van een kopje koffie terwijl hun kroost op onderzoek uitgaat. Deelnemen kost een euro per kind per keer.
Eline Sloetjes, werkzaam in de kinderopvang, heeft het initiatief genomen om deze leuke en leerzame activiteiten voor jonge kinderen te organiseren. Samen met Rinske Lammers, Geeske Lammers en Marion van de Kamp organiseert deze activiteiten voor de kinderen bij de kinderboerderij.
De deelnemende kinderen zijn te herkennen aan de mooie overalls, die gesponsord zijn door loonbedrijf Te Bokkel. Zo kunnen de kinderen lekker hun gang gaan, zonder dat hun eigen kleding vies wordt.

Voor aanmelden of vragen kan worden gemaild naar: dekleinebozzels@gmail.com of contact opnemen met Eline Sloetjes, 06-20887128.