Per mei gaat Ropes & Running te Dinxperlo starten met nieuwe groepen. De bootcampgroepen worden uitbreid. Zo wordt er gestart met een Senioren Fit en een Junioren Bootcamp.

Senioren Fit
Als u lekker in beweging wilt blijven, maar op een iets rustiger tempo. Functionele bewegingen om soepel en fit te blijven. Bewegingen als een bal oppakken en omhoog brengen, trap lopen en opstaan vanaf een bank of de grond. Ondertussen stukken wandelen of eventueel hardlopen als dit u beter ligt. Op uw eigen niveau, maar wel in groepsverband. En dit alles natuurlijk heerlijk buiten! Douchen en een kopje koffie naderhand behoort ook tot de mogelijkheden. Lijkt u dit wel wat? Kom dan een kijkje nemen bij Senioren Fit. Wanneer gaat dit plaatsvinden? Vanaf 7 mei iedere maandagochtend van 10.00uur – 11.00uur.

Bootcamp Kids
Bootcamp voor senioren is al een aantal jaar een begrip in Nederland en zo ook bij Ropes & Running. Een mooie combinatie van conditie, coördinatie en kracht. Afwisselende trainingen in de buitenlucht om sterker en sneller te worden. We gaan dit nu ook voor de jeugd starten. Sportief bezig zijn met een speels karakter. Zo is er de ene keer een spel, dan weer een circuitje of misschien wel een kracht- of conditietestje. Houd je er van om buiten te trainen, vind je het niet erg om vies te worden en wil je uitgedaagd worden? Kom dan eens langs op woensdag van 17.00uur – 18.00uur. Voor alle jeugd van 8 tot ongeveer 14 jaar. Het is mogelijk als je basistraining, maar ook leuk als een extra training naast een andere sport. De eerste training is op woensdag 9 mei.

Informatie over Ropes & Running is te vinden op www.ropes-running.nl en op onze facebookpagina Survivalsportvereniging Ropes – Running