AD´69 op weg richting nacompetitie

AALTEN - AD'69 is op weg richting nacompetitie, iets anders mag men niet concluderen na de met 8-0 verloren wedstrijd tegen nummer twee MASV uit Arnhem.

AD'69 startte tegen MASV met een gehavende selectie, 2 spelers geschorst, een vijftal geblesseerd en studie maakten dat AD'69 blijkbaar te klein is om een seizoen lang op een 3e klasse nivo kan bijven acteren. Degene die het deze zondag mochten gaan doen hadden niks in te brengen tegen MASV. Alles liep op rolletjes bij elke actie van MASV, terwijl AD'69 niets maar dan ook helemaal niets had in te brengen, waarbij elke actie van de gasten wel beloond werd met een scoringskans en vandaar het 8-0 verlies waarmee AD'69 het uiteindelijk moest doen.
Maar liefst drie spelers vanuit de jeugd, Lars Rave, Thomas Oostrik en Mutasim Gok versterkten de selectie maar het opvallend sterke debuut voor Rave en Oostrik zou niet leiden tot een ommekeer. AD'69 zou tegen een verlies oplopen waarbij men zich langzaam moet gaan afvragen of zij überhaupt iets te zoeken heeft in de derde klasse. Voor AD'69 wordt het zaak om te overleven en uit de degradatiezone te blijven. Men is hierbij afhankelijk van anderen maar ook het eigen presteren is hierbij essentieel.


Kleine nederlaag voor
Aladna/De Issel

AALTEN - De korfballers hebben inmiddels al een tijdje de zaal verlaten en zijn weer op het veld aan het korfballen. Nadat de eerste wedstrijd tegen Diderna in een gelijkspel eindigde werd afgelopen weekend de tweede wedstrijd van de veldcompetitie verloren.

In Delden was Zwart Wit met 8-7 net iets beter. Zwart Wit nam aan het begin een 2-0 voorsprong maar Aladna/De Issel kwam sterk terug door de achterstand om te buigen in een voorsprong, 2-3- De ploeg speelde redelijk goed korfbal maar miste een aantal kansen om de score verder uit te breiden. Halverwege de wedstrijd had de ploeg nog steeds een kleine voorsprong, 4-5. Zwart Wit begon sterk aan de tweede helft en kwam al vrij snel op een voorsprong van twee doelpunten verschil. Aladna/De Issel wist terug te komen tot 8-7 maar miste ook op het einde een aantal kansen. Komend weekend speelt de ploeg op sportpark IJsselweide in Ulft een thuiswedstrijd.