Sponsor Hans Blekkink en voorzitter van de Club van 100 Hans te Mebel worden in de bloemetjes gezet als dank voor hun steun bij de aanschaf van het nieuwe tenue.
Sponsor Hans Blekkink en voorzitter van de Club van 100 Hans te Mebel worden in de bloemetjes gezet als dank voor hun steun bij de aanschaf van het nieuwe tenue. Foto:

Nieuw tenue voor teambegeleiders AD '69

AALTEN - Sinds de winterstop kon men bij AD'69 verschillende teamleiders in nieuwe tenues zien rondlopen. En de laatste dagen werden de polo's met opdruk AD'69 en op de achterzijde de naam van de sponsor Hans Blekkink Makelaardij veelvuldig gedragen in verband met de warme weersomstandigheden. Een week daarvoor werden de trainingsjacks gedragen met AD'69 op de voorzijde en eveneens achterop Hans Blekkink Makelaardij en de weken daarvoor met de koude zaterdagen en zondagen waren de winterjassen met dezelfde opdruk zeer welkom.

De leiders en coaches van AD'69 kunnen dus al naar gelang de weersomstandigheden wisselen van kleding, en zijn toch duidelijk herkenbaar als teambegeleiders van AD'69. AD'69 is Hans Blekkink dan ook zeer erkentelijk voor de bijdrage in dezen. De Club va Honderd van AD '69 had tijdens de jaarvergadering in 2016 het idee opgevat een ieder in het nieuw te steken en zo een einde te maken aan de ratjetoe van tenues en jacks. De Club van Honderd van AD'69 zocht in samenwerking met de kledingcommissie eens te kijken wat er op de markt is. Het heeft even tijd gekost, maar het resultaat mag er zijn.