De mannen van BCS Aalten. Foto: PR
De mannen van BCS Aalten. Foto: PR Foto:

'Uw auto al 7,5 jaar centraal bij Bosch Car Service Aalten'

AALTEN - Een mijlpaal. Bennie Kampshof, Jan van Lunteren en Dick Ebbers vormen alweer zeven en een half jaar een klantvriendelijk team bij Bosch Car Service Aalten. De vele tientallen jaren ervaring van Bennie, Jan en Dick gecombineerd met de steun en kennis van Bosch maakt dat geen enkele auto geheimen heeft voor BCS Aalten. Iedereen is van harte welkom voor APK, reparatie of onderhoud, ongeacht merk of type auto.

"Klaar staan voor onze klanten, dat is voor ons vanaf de allereerste dag het belangrijkste", vertelt Bennie Kampshof. "Zorgen dat de mensen zorgeloos kunnen autorijden, waarbij we alledrie het menselijke contact belangrijk vinden. We zijn gek met onze klanten."
Het bundelen van vakmanschap en warm contact heeft in de afgelopen zeven en een half jaar geleid tot een flinke vaste klantenkring. Mensen uit Aalten en omstreken uit alle lagen van de bevolking met even zo diverse auto's vertrouwen op Bennie, Jan en Dick. Uiteraard voor APK, reparatie en onderhoud, maar ook voor bijvoorbeeld de aankoop van een gebruikte of nieuwe auto. "Niet iedereen weet dat, maar we helpen jaarlijks heel wat klanten aan een betrouwbare gebruikte auto of nieuwe auto. Omdat we onze klanten zo goed kennen, kunnen we heel gericht adviseren welk merk en type bij de wens van de klant zou passen", legt Bennie Kampshof uit.
Rode draad in alle diensten van Bosch Car Service Aalten: de beste kwaliteit tegen een vriendelijke prijs, waarbij Bennie, Jan en Dick hun klanten écht centraal zetten.


Inloopbijeenkomst voor borstkankerpatiënten

REGIO - De Borstkankervereniging Nederland, afdeling Winterswijk, houdt op maandag 26 maart van 09.30 tot 11.30 uur een inloopbijeenkomst voor vrouwen en mannen die borstkanker hebben of hadden. De bijeenkomst is in het SKB. De toegang is gratis een aanmelden is niet nodig. Wie de bijeenkomst wil bijwonen, kan zich in de hal van het SKB melden bij de gastenservice, naast de receptie, om naar de vergaderruimte geleid te worden waar de bijeenkomst plaatsvindt. Info via winterswijk@borstkanker.nl. Dit jaar zijn er nog bijeenkomsten op de maandagen 23 april, 28 mei, 25 juni, 27 augustus, 24 september, 15 oktober, 19 november en 10 december.