De succesvolle turnsters van Prinses Margriet. Foto: PR
De succesvolle turnsters van Prinses Margriet. Foto: PR Foto:

Prinses Margriet in de medailles

BREDEVOORT - Zaterdag was de tweede plaatsingswedstrijd van damesturnen 6e divisie. Namens Prinses Margriet deden er elf turnsters mee.

In wedstrijd 1 was het de beurt aan de pupillen. Quinty heeft een prachtige bronzen medaille in de wacht gesleept bij pupil 1 D3. Bij pupil 2 heeft Diede een mooie vierde plaats behaald en Sofie een eerste plaats. Jytte heeft helaas door een gebroken arm niet mee kunnen doen maar heeft perfect geassisteerd en de meiden gezelschap gehouden.
In wedstrijd 2 mochten de jongste toppers aan de bak, de instappers. Marin turnde haar eerste selectiewedstrijd ooit en wist een nette dertiende plaats te behalen. Linn wist in diezelfde categorie de gouden medaille te bemachtigen. Danique komt ook in deze categorie uit maar zij was vandaag niet aanwezig.
De laatste wedstrijd van de dag was met de junior-, senior- en vier jeugdturnsters. Zowel Maud als de jarige Ymke hebben de eerste plaats behaald. Bij de jeugd is Lyan op een nette vijfde plaats geëindigd en Sarah op de vierde plaats. Lisa kwam op het podium en ging naar huis met brons. Als afsluiter in deze categorie wist Aranka op nummer één te eindigen, goed voor een gouden medaille.
Op naar de laatste plaatsingswedstrijd op 7 april.


De succesvolle turnsters van Prinses Margriet. Foto: PR
De succesvolle turnsters van Prinses Margriet. Foto: PR