Toneelvereniging LUKAS speelt 'Dan maor een zorgboerderi-je'. Foto: PR
Toneelvereniging LUKAS speelt 'Dan maor een zorgboerderi-je'. Foto: PR

Toneelvereniging LUKAS: 'Dan maor een zorgboerderi'je'

AALTEN - Op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart speelt LUKAS voor u de plattelandskomedie 'Dan maor een zorgboerderi'je' in gebouw Elim in Aalten.

Harm en Rinus, twee vrijgezelle broers runnen samen een boerderij op hun manier: sober en ze gaan hun eigen slome gangetje. Broer Albert, mede-eigenaar van de boerderij, ergert zich groen en geel aan de werkwijze van zijn broers. Zijn 'lieve' vrouw Aleida, directrice van ouderencentrum 'de Geranium' denkt er al net zo over. Zij willen dat de boerderij meer opbrengt en lanceren het plan om er een zorgboerderij van te maken. Aleida zorgt wel voor klandizie, zij heeft nog wel wat 'lastige' portretten in haar tehuis. Daarnaast heeft ze ook goede contacten met de reclassering. En zo blijft het geld ook nog in de familie…

Harm en Rinus zien het eigenlijk helemaal niet zitten, maar dan is tante Ko er nog. Zij zal op haar manier er wel even handen en voeten aan geven.
De Spelers voor dit stuk: Bas Gleis, Teun Houwers, Wiljo Brusse, Liesbeth Duenk, Jannie de Bruin, Henriëtte Helmink, Hannah Westervelt, Wilco Vreman, Peter Timmers en Hermen Ligterink. Dit jaar is de regie voor het eerst in handen van Marco Heusinkveld.
De kaarten voor deze hilarische plattelandskomedie zijn vanaf 1 maart te koop bij Meneer Kees, Landstraat 7A in Aalten. Kosten zijn slechts 7,50 euro en is ook nog inclusief een kopje koffie of thee.
Zaal Elim is geopend vanaf 19.30u en de aanvang is 20.00u.