Zed. Foto: PR
Zed. Foto: PR Foto:

Amivedi

AALTEN/BREDEVOORT - Kater Zed wordt vermist in de Polstraat in Aalten. Hij is een 5-jarige kater, cypers/rood gestreept met wit, de bovenkant van zijn kop, de rug en de staart zijn rood, hij draagt een blauw bandje met kokertje en hij is gecastreerd.

In de Koppelstraat in Bredevoort is een wit/zwarte poes gevonden, ze heeft veel wit en is zwart bij de oren en heeft zwarte vlekken op de rug.

Voor informatie kan contact worden opgenomen met nemen met Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, tel. 088 – 0063305 of achterhoek@amivedi.com.


Cabaret-voorstelling Arie Vuyk geannuleerd

BREDEVOORT - Wegens omstandigheden is de cabaretvoorstelling van Arie Vuyk en Rima Kawuwung in de Koppelkerk van zaterdag 10 februari geannuleerd. Bezoekers die hebben gereserveerd voor de voorstelling worden per e-mail door de Koppelkerk op de hoogte gesteld.


Jaarvergadering Passage in Elim

AALTEN - Op dinsdag 13 februari vanaf 20.00 uur houdt vrouwenbeweging Passage haar jaarvergadering. Gastspreker is Gerrit Vossers van weerstation Lichtenberg uit Silvolde. Hij is landelijk bekend geworden door zijn 'weerpraot'.


                        

De in Bredevoort gevonden poes. Foto: PR