Aron aan de bal. Foto: Cato Nijman
Aron aan de bal. Foto: Cato Nijman Foto:

Natare weet niet in spel te komen tegen De Spreng

AALTEN - Afgelopen weekend speelden de heren van Natare de eerste wedstrijd van de tweede helft van het seizoen. Hiervoor werd naar Brummen afgereisd om tegen de nummer drie van de competitie, De Spreng, te spelen. Het ontbrak echter met name in de aanval aan scorend vermogen, waardoor de heren achter bleven op De Spreng. Met 11-6 als eindstand gingen de heren zonder punten naar huis.

Met tien punten uit elf wedstrijden stond Natare voor het weekend op de negende plek van de twaalf. Hoewel Natare zeer weinig tegendoelpunten heeft in het klassement, heeft het ook maar erg weinig doelpunten voor. Dit is het gevolg van het stoppen van twee sterke aanvallende spelers na vorig seizoen. Dit bleek ook deze wedstrijd een gebrek te zijn. Tom wist de eerste periode een doelpunt te maken, maar met drie tegendoelpunten bleef Natare toch achter. Ook in de tweede periode werd dezelfde lijn doorgezet. Zowel Wilmar als Aron wisten te scoren, maar de stand kwam tot 6-3 voor het eind van de eerste helft.

Wilmar wist in de tweede helft nog drie maal te scoren, maar met 11-6 pakte De Spreng de overwinning. Elf tegendoelpunten tegen de nummer drie van de competitie is een prima prestatie van de verdediging. Man-meer situaties werden door Natare echter niet genoeg benut en aanvallende acties leverden maar weinig resultaat.

Aankomend weekend belooft een stuk beter te worden, als heel Natare thuis speelt. Vanaf 17:45 uur spelen eerst de dames, met daarna achtereenvolgens heren 3 en 2 , waarna tot slot heren 1 om de negende plek zal strijden tegen De Houtrib. Een mooi moment voor allen om de vereniging te komen aanmoedigen.

Mooie start voor DanzArte

DINXPERLO/AALTEN - De teams van DanzArte Dansschool zijn op zondag 14 januari in de 71ste editie van Shell We Dance in Vlaardingen het wedstrijdseizoen prachtig begonnen. Alle teams vielen in de prijzen in de categorie show. Groovin'Bouncers werd eerste, Groovolution tweede, en United Souls eveneens tweede. De teams hebben goed gedanst en DanzArte kan terugkijken op een zeer geslaagde en gezellige dag samen.