Ouderbijeenkomst omgaan met pubers

REGIO - Het Preventie Platform Jeugd organiseert voor ouders van pubers vijf ouderbijeenkomsten over 'Omgaan met pubers'. De eerste bijeenkomst is op donderdag 8 maart. De bijeenkomsten zijn voor ouders van pubers (10 tot 16 jaar) en hebben als thema's: het puberbrein; in gesprek met je puber; alcohol en drugs; social media en seksualiteit. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor ouders van pubers in de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Ze vinden plaats in Schaersvoorde, locatie Stationsplein in Aalten op de donderdagen 8, 15, 22, 29 maart en 5 april, telkens van 19.30 tot 21.30 uur.

Deelname is gratis. Men kan zich aanmelden via info@preventieplatform.nl. Voor meer informatie kan men telefonisch contact opnemen met Sarah Pelgrim, via 06 – 12 64 16 98.

Het Preventie Platform Jeugd zet zich in voor het gezond, stabiel en veilig opgroeien van kinderen en jongeren tot en met 23 jaar in de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Dit doet zij door de krachten van de verschillende organisaties te bundelen en samen een preventief aanbod rondom verschillende thema's en signalen te ontwikkelen.