Multiple Voice Aalten. Foto: eigen foto
Multiple Voice Aalten. Foto: eigen foto

Ernest Beuving en Multiple Voice in De Hofnar

AALTEN - Op zaterdag 10 februari vanaf 20.00 uur zijn cabaretier/zanger Ernest Beuving en koor Multiple Voice te zien en te horen met de voorstelling 'Klap van de korenmolen' in De Hofnar.

'Klap van de korenmolen' is ook wel een spoedcursus geluk. Verzorgd door Ernest Beuving, die zelf ooit in de psychiatrie belandde en daar vooral leerde: hoe gek het is om het niet te zijn. Samen met zijn vaste band en Multiple Voice zet hij "de zaal op z'n kop". De koorleden van Multiple Voice zingen heerlijk mee. De acts gaan van een Toon Hermans over i-Phones en Spuiten en Slikken en een Mick Jagger met ADHD, tot een borderline dansende Keltische zanger.

Behalve zijn prachtige warme en hilarische liedjes moet Ernest Beuving het hebben van zijn theaterpersoonlijkheid. De niet te stuiten cabaretier ontpopt zich als beschouwer. Wat blijft is zijn mateloos gevoel voor humor. Met dit soort bevrijdende redenaties verlaat iedereen na afloop de zaal als een succesvolle levenskunstenaar. Alleen de carrièrecoaches moeten oppassen. Want als zij zo goed zijn in hun vak, waarom zijn ze zelf dan niet verder gekomen?
Multiple Voice Aalten is een dynamisch koor, dat een repertoire heeft van popsongs en gospels. Ze willen een koor zijn dat toegankelijk is en zich multifunctioneel opstelt. Het koor werkt graag mee aan allerlei projecten, maar heeft ook eigen activiteiten. Het koor, onder leiding van dirigent Maarten Romkes, werkt ook graag mee aan het theaterprogramma van Ernest Beuving.

Kaarten zijn voor vijftien euro te koop via de website en bij de boekhandels Messink&Prinsen en Meneer Kees, of 's avonds aan de kassa van de zaal.


www.streektheaterdepol.nl