Foto: Collectie Ben Maandag
Foto: Collectie Ben Maandag Foto:

Dinxpers Huuksken

DINXPERLO - Regelmatig wordt in de rubriek Dinxpers Huuksken een (historische) foto of prentbriefkaart uit de collectie van Ben Maandag geplaatst. Wie meer informatie heeft, of wie historisch fotomateriaal ter beschikking wil stellen, kan bij Ben terecht. Zijn adres is Burg. Schepersstraat 1, Dinxperlo, tel. 0315-653449, e-mail benaliemaandag@kpnmail.nl.

Ben meldt: "Deze keer gaan we naar IJzerlo. Een prentbriefkaart uit 1955, uitgave boekhandel R. vd. Wal v/h de Graafschap, Aalten. Het huis en de molen zonder wieken en links twee`personen met paard en wagen. Wie zijn deze personen en wie weet nog meer van deze molen, of wie kent nog een anekdote, bijvoorbeeld van de molen en wie weet wanneer de winkel van Brunsveld is begonnen? En verder: Ben Maandag van Dinxpers Huuksken wenst u goede kerstdagen en een goed en vooral gezond 2018!"


Midwinterwandeltocht in Lintelo

LINTELO - De traditionele midwinterwandeltocht in Lintelo vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 december.

Ontvangst is om 13.30 uur in het Kulturhus met een kop koffie of thee met krentenwegge. Aansluitend volgt een fraaie wandeltocht van circa twee uur door de omgeving van Lintelo. Onderweg is er pauze met glühwein en chocolademelk. Bij terugkomst kan men aanschuiven voor een stamppotbuffet. Aanmelden hiervoor kan tot en met 27 december via mail horeca@kulturhuslintelo.nl of tel. 0543-461261 (na 19.00 uur).