Sjouwen met de dozen voor Roemenië. Foto: PR
Sjouwen met de dozen voor Roemenië. Foto: PR Foto:

Kerstactie voor mensen die een extraatje kunnen gebruiken

DE HEURNE - Wegens het enorme succes van vorig jaar houden Monica, Brigitte en Roelfien ook dit jaar een kerstactie voor mensen die met kerst iets extra's kunnen gebruiken.

Zij vragen daarom geactiveerde cadeaukaarten van de postcodeloterij voor een duurzame maaltijd. Deze cadeaukaarten zijn geldig tot 3 december, de drie dames zouden het fijn vinden als ze deze voor 28 november bij de gulle gevers kunnen ophalen,. Men de cadeaukaarten ook in de de brievenbus doen aan de Veensgracht 10 in Dinxperlo of aan de Lage Heurnseweg 11a in De Heurne, of aan de Hagtweg 10 in Aalten (Boesveld).

Ook vragen de dames Douwe Egberts punten, ook deze mogen door de brievenbus of eventueel kan het opgehaald worden. En net als vorig jaar mogen er levensmiddelen, speelgoed en babyartikelen, verzorgingsproducten, schoonmaakproducten,(wel met een geldige houdbaarheidsdatum) worden gebracht naar Veensgracht 10 Dinxperlo, Lage Heurnseweg 11a in De Heurne of Hagtweg 10 Aalten (Boesveld). Deze spullen kunnen van 6 december tot 19 december worden gebracht of eventueel kunnen de spullen opgehaald worden. Men kan reageren via Facebook.


De Wegwijzer in actie voor Roemenië

DINXPERLO - Vrijdag zijn de schoenendozen voor Roemenië opgehaald bij obs De Wegwijzer. De kinderen van De Wegwijzer hebben weer echt hun best gedaan om er een mooi, goed gevulde doos, met leuke cadeaus, van te maken. Hiermee worden kinderen uit diverse plaatsen ten Zziden van Timisoara verwend tijdens de feestdagen. Op zaterdag 2 december vertrekt de vrachtwagen van Caritas richting Roemenië. De kinderen van obs De Wegwijzer wensen iedereen op de wereld alvast fijne feestdagen.


Kerstconcert Musica en Ulfts Mannenkoor

DINXPERLO - Op zaterdagavond 9 december geven Vrouwenkoor Musica uit Dinxperlo en het Ulfts Mannenkoor een gezamenlijk kerstconcert. Deze bijzondere ontmoeting staat onder leiding van dirigenten Elske te Lindert en Piet van der Sanden. Henk Bennink begeleidt het concert op piano.

Het concert vindt plaats op zaterdag 9 december om 20.00 uur in de Goede Herderkerk in Dinxperlo. De kerk is voor publiek open vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt 10 euro. Iedereen die nog op zoek is naar een origineel cadeau voor Sint, kan nu al toegangskaarten kopen via de website.


www.vrouwenkoor-musica.nl