Wendy en haar familie bij restaurant 't Welink. Foto: PR
Wendy en haar familie bij restaurant 't Welink. Foto: PR Foto:

Inloopborrel bij 't Welink

DINXPERLO - Wendy Timmerman, haar ouders Wim en Corrie Hijink en broer Wilco van restaurant 't Welink in Dinxperlo zijn druk met alle voorbereidingen, want op zondag 3 december vieren ze de opening van hun nieuwe zaak met een 'inloopborrel' voor alle belangstellenden tussen 12.00 en 16.00 uur.

Door Waltraud Wensink

Wendy: "Het begint nu echt te kriebelen. We zijn al druk aan het netwerken in Dinxperlo. De mensen reageren reuze enthousiast. Het is echt fijn dat we zo vriendelijk ontvangen worden." Er staat een leuke actie op de Facebookpagina en daarop wordt veel gereageerd, zelfs nu ze nog niet officieel open zijn. Mensen reageren er positief op dat ze nu al zo actief bezig zijn.

Vrije gift voor aanschaf naambord
"Er is een vrije inloop voor iedereen die kennis met ons wil maken maar ook bekenden zijn van harte welkom. We hebben live muziek en entertainment voor onze kleinste gasten. Over het algemeen willen mensen ook graag iets geven bij een opening. Als dit het geval is zouden we een vrije gift willen voorstellen. Die kunnen we dan gebruiken voor de aanschaf van een nieuw gevel(naam)bord", zegt Wendy. Inmiddels zijn er al gesprekken gepland met de eerste oproepkrachten en in 't Welink nog op zoek naar een zelfstandig werkende kok. Wendy: "Dat mag ook iemand zijn die affiniteit met koken heeft en ervaring in de professionele keuken. Ook al heb je de opleiding niet helemaal afgerond, we leiden je dan verder zelf op waar nodig."

Het is al mogelijk om te reserveren voor een gezellige kerstborrel, bijvoorbeeld met collega's en vrienden. "Die is op vrijdag 22 december, met één bedrag per persoon voor hapjes en drankjes. Vanaf 16.00 uur is er ook live muziek. Ook voor kerst kan er al gereserveerd worden, voor een brunch of kerstdiner. Kijk voor meer info en de prijzen op www.restaurantwelink.nl."

Op vrijdag 1 december is de officiële opening voor genodigden en op woensdag 3 december de inloopborrel. Alle 'oude' gasten, van de Rommelpot maar ook alle voormalige gasten van De Sander en de relaties zijn meer dan welkom. De inloop is tussen 12.00 en 16.00 uur.

Sinds 1 november is Restaurant 't Welink te bereiken via tel. 0315-654008.


www.restaurantwelink.nl