Foto: PR
Foto: PR Foto:

Out of Heaven in Klein Theater Dinxperlo

Ultieme ode aan Herman Brood

DINXPERLO - Klein Theater Dinxperlo presenteert op zaterdag 11 november Wild Romance, Out of Heaven. Deze muzikale theatervoorstelling brengt een ode aan Herman Brood. Kaarten kosten twintig euro, inclusief één consumptie en de voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.kleintheaterdinxperlo.nl.

De naam 'Herman Brood & His Wild Romance doet nog steeds de harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band ging de rockgeschiedenis in als een absolute live-sensatie met een record aan optredens. Out of Heaven is een voorstelling die balanceert tussen nostalgie en de 'Wild Romance' van nu. The Wild Romance in al zijn facetten. Keiharde swingende Rock, intieme ballads, Ontroerend beeldmateriaal en realistische verhalen uit Herman Brood's leven. De originele begeleidingsband van Herman Brood, een icoon van de Nederlandse rockmuziek, aanschouwde het levenslicht in november 1976 in Groningen. Wanneer Dany Lademacher in 1977 met Herman Brood & His Wild Romance gaat spelen, is dit het begin van een van de meest succesvolle bands uit de geschiedenis van de rockmuziek en veroveren zij Nederland, België en Duitsland en de USA.

Dany Lademacher's Wild Romance spat nog steeds vol energie op een indrukwekkend en ontroerende wijze van het podium. Zij zullen 40 jaar rockgeschiedenis op theatrale wijze laten zien en horen, (semi) akoestisch maar ook stampend, strak en sexy! Naast de bekende en legendarische op blues geïnspireerde rock&rollhits zullen persoonlijke verhalen en anekdotes verteld worden over het ontstaan en functioneren van Herman Brood & His Wild Romance. De bekende en legendarische op blues geïnspireerde hits zullen in combinatie met verrassende gastoptredens garant staan voor een avond vol jeugdsentiment, muzikale dynamiek, ontroering en humor.

De voorstelling wordt gemaakt door Dany Lademacher, guitars & vocals; Edgar Koelemijer, lead vocals; David Hollestelle, guitars & vocals; Gee Carlsberg, bass; Otto Cooymans, keyboards en vocals; Jan 't Hoen, drums & percussion.