Tom Sligting. Foto: Frank Vinkenvleugel
Tom Sligting. Foto: Frank Vinkenvleugel

Klein Theater begint seizoen met Blind Date

DINXPERLO - In Klein Theater Dinxperlo werden de bezoekers van de 'Blind-date' voorstelling ontvangen met een glas bubbels. Nieuwsgierig namen de bezoekers plaats in de zaal waar de gordijnen nog gesloten waren.

De lichten gingen uit en het doek ging open, een kaal podium... Vanuit de coulissen kwam er een man aanlopen met een boek in zijn hand. 'Welkom bij het esoterisch handlezen... ' Dat was de eerste grap van de MC (Master of Ceremony) van de avond, Tom Sligting. Er stond de bezoekers een avond Stand Up Comedy te wachten. Voor de pauze traden Oscar Arnold en Johan van Gulik op. Er was tijdens deze optredens al enige interactie met het publiek. Dinxperlo werd verbasterd tot 'Diksielo'. Dat zorgde al voor het nodige gelach. Ene 'Harrie' probeerde gevat te reageren op wat er op het podium gezegd en dat lukte hem dus niet, tot groot vermaak van de aanwezigen.

Na de pauze, met Harry Glotzbach, werd het helemaal een dolle boel, onder andere toen er gereageerd op zijn vraag of er een buschauffeur in de zaal was, en die was er. Geen buschauffeur van een lijndienst, nee, dat niet, na enig heen en weer gepraat en gelach werd het iedereen duidelijk dat we hier te maken hadden met touringcar-chauffeur 'Frank'. Een groot deel van het publiek had dat meteen door en uiteindelijk, na de nodige wederzijdse opmerkingen. Het was een leuke avond en een mooie start van het jubilerende Klein Theater Dinxperlo.


www.kleintheaterdinxperlo.nl

Oscar Arnold. Foto: Frank Vinkenvleugel
Johan van Gulik. Foto: Frank Vinkenvleugel
Harry Glotzbach. Foto: Frank Vinkenvleugel