Jeroen Vorstman, met zijn zoontje Joost. Foto: PR
Jeroen Vorstman, met zijn zoontje Joost. Foto: PR Foto:

Obbink opent nieuwe service-website

LICHTENVOORDE - De Achterhoekse elektronicaformule Obbink opent met service.obbink.nl haar servicewebsite. De website wordt beheerd vanuit het Obbink Service Center. De klantenservice is het hart van de organisatie en daar moet deze servicewebsite aan bijdragen.

"De consumenten kunnen door middel van service.obbink.nl sneller en beter geholpen worden met klachten of producten die gerepareerd moeten worden", aldus Obbink. "Werkt jouw wasmachine, tv, stofzuiger of een ander huishoudelijk apparaat niet meer naar behoren? Dan is dat erg vervelend maar het hoeft niet te betekenen dat je het probleem niet zelf kunt oplossen. Daarom heeft Obbink op service.obbink.nl de meest voorkomende problemen van allerlei producten uit het assortiment voor jou op een rijtje gezet."
Mocht het onverhoopt niet lukken om het probleem zelf op te lossen, dan kan men vanaf nu eenvoudig een service-aanvraag indienen op de servicewebsite. Obbink: "Via de servicewebsite is het ook mogelijk om de status van je reparatie in te zien. Daarnaast is de klantenservice dagelijks te bereiken per chat, telefoon of via een WhatsApp-bericht." Op de servicewebsite is ook informatie te vinden over nieuwe producten en tips zijn 'verpakt'in blogs, die ook aandacht geven aan het uitgebreide assortiment van Obbink.
Obbink telt zo'n tachtig medewerkers, waarvan bijna de helft dagelijks klaarstaat om service te verlenen aan de klanten. Het Service Center van Obbink beschikt over een groot magazijn met een centrale reparatieafdeling voor alle consumentenelektronica. Op deze reparatieafdeling doen geautoriseerde monteurs er alles aan om producten van de consument zo snel mogelijk te repareren. Voor grote huishoudelijke apparaten heeft Obbink een eigen technische buitendienst die voor iedereen in de Achterhoek beschikbaar is.


service.obbink.nl


Bijenhouden voor
beginners

REGIO - De afdelingen Wehl, Montferland, Etten, Doesburg en Dinxperlo/Gendringen van de Imkersbond ABTB houden jaarlijks een regioavond. De avond zal dit jaar gaan over de tips en trucs van het bijenhouden voor beginners.

Jeroen Vorstman werkte als bijenonderzoeker voor Wageningen Research Center, Agriterra en het Bijenhuis. Twintig jaar geleden is Jeroen begonnen met bijen houden. Zijn hobby groeide uit tot een professionele imkerij met meer dan honderd bijenvolken.
In 2015 schreef hij het boek Bijenhouden voor iedereen, een jaar later startte hij de online Bijenclub en in 2017 de eerste online imkercursus. Als Bijencoach helpt hij beginnende imkers online op weg met het starten als imker.
In de pauze kan men zich opgeven voor een cursus Bijenhouden in 2018.
De avond wordt dit jaar gehouden op donderdag 12 oktober, van 20.00 uur tot 22.15 uur. Plaats van handeling is zaal Teunissen, Hoofdstraat 2 in Kilder. Entree is gratis.


Ontdekkingsruimte
geopend

DINXPERLO - Bij Estinea's Werk & activiteitenlocatie aan de Dr. Van der Meerstraat in Dinxperlo was het donderdag 21 september een bijzondere dag. Na een jaar lang klussen en inrichten vond de officiële opening van de Ontdekkingsruimte plaats. Iets wat zonder de inzet en bijdrage van Stichting Vrienden van Estinea (SVvE) niet was gerealiseerd. Zij droegen bij aan de aanschaf van de vloerprojector, een oogbesturingscomputer, een zitzak en de verlichting.

André Kruizinga krijgt ondersteuning van Estinea en vertelde voorafgaand aan het officiële moment over hoe de ruimte is ontstaan. Vervolgens was het aan cliënt Willie Gerritsen en Remy Epskamp, bestuurslid van SVvE, om het lint door te knippen en de Ontdekkingsruimte officieel te openen.

Niet alleen de mensen die ondersteuning krijgen van Estinea maken gebruik van de ruimte. Ook de kinderen van de kinderopvang van De Bosmark, leerlingen van Mariëndael, school voor speciaal onderwijs in Doetinchem en de bewoners van de diverse woonlocaties van Estinea in Dinxperlo zijn er regelmatig te vinden. En te zien aan alle blije, verwonderende en enthousiaste gezichten is de Ontdekkingsruimte echt een aanwinst voor de locatie én voor heel Dinxperlo.

Wie meer wil weten over de Ontdekkingsruimte, kan gerust eens binnenlopen aan de Dr. Van der Meerstraat 3, of bellen of mailen: 088 49 50 605, team.wadrvandermeerstraat3@estinea.nl.


www.vriendenvanestinea.nl