Zonnebloem brengt Dorus bij Dr Jenny. Foto: Frank Vinkenvleugel
Zonnebloem brengt Dorus bij Dr Jenny. Foto: Frank Vinkenvleugel

Gezellige middag voor cliënten dr Jenny

DINXPERLO - Voor cliënten van Dr Jenny organiseerde de Zonnebloem een gezellige middag met Derk te Riet alias Dorus.

Willy te Beest, contactpersoon van de Zonnebloem Dinxperlo, heeft op donderdag 14 september samen met de vrijwilligers van de Zonnebloem een gezellige middag georganiseerd voor de bewoners van het Woon-Zorg centrum en het kleinschalig wonen van Careaz dr Jenny. Daarin had Derk te Riet uit Groenlo, alias Dorus, een gastrol. Hij deed die middag oude herinneringen herleven. Uiteraard werden 'de twee motten in mijn ouwe jas' in zijn parodie meegenomen en werd er in het Grand café door de bewoners uit volle borst meegezongen.

Willy geeft aan: "We zetten alles op alles om mensen met een handicap een onvergetelijke middag te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten, om dat voor elkaar te krijgen denken we altijd in oplossingen. Dat geldt voor onze vrijwilligers, voor onze donateurs en voor de partners waarmee we samenwerken. Stuk voor stuk doen zij er alles aan om mensen een onvergetelijk moment te bezorgen.
Daarom blijven we dat doen waar we altijd al goed in waren: contacten leggen, gezelligheid brengen, activiteiten organiseren en vakanties mogelijk maken. En we komen met nieuwe oplossingen. Bij de Zonnebloem zeggen we niet voor niets 'Er kan zoveel meer dan je denkt'!"

Zonnebloem brengt Dorus bij Dr Jenny. Foto: Frank Vinkenvleugel