Een foodtruck die de heerlijkste poffertjes serveert, komt ook naar Ulft. Foto: PR
Een foodtruck die de heerlijkste poffertjes serveert, komt ook naar Ulft. Foto: PR Foto:

Ulft op z'n kop tijdens Centrumfeest

ULFT - Op zondag 10 september staat Ulft weer op z'n kop tijdens het jaarlijkse Centrumfeest. De insteek om meer straattheater toe te voegen is vorig jaar goed bevallen en daarom is er deze editie nog meer te zien in het centrum van Ulft.

Meer Living Statues, Theaterfabriek Gekkoo, straatmuzikanten en een Mind F*ck goochelaar zijn aanwezig. Ook diverse verenigingen laten hun kunnen zien zoals Ulfariet en Ketelaar Sport. De Ulftse Boys spelen een belangrijke rol in de op- en afbouw en ze helpen bij het horecadeel van het feest. Richting de Blenk staan er enkele foodtrucks opgesteld tussen de diverse verkoop kramen en organisaties die zich willen presenteren. Op het Kennedyplein staat er een podium met een gezellig terras. DJ Elmo zal deze middag begeleiden waarbij er ook enkele lokale optredens volgen. De winkeliers van Ulft bieden diverse prijzen aan voor het rad van fortuin dat ook deze middag vanaf het podium zal worden gepresenteerd.

Voor de kinderen zijn er op diverse plekken luchtkussens opgesteld en is het de bedoeling dat alle Living Statues van een naam worden voorzien. Door een foto van het beeld met de verzonnen naam erbij op Facebook te plaatsen, maken de deelnemers kans op een leuke prijs. Zo wordt het een soort van Vossenjacht langs de Living Statues.
Het Centrumfeest in Ulft vindt plaats op zondag 10 september tussen 12.00 en 17.00 uur. De winkels zijn geopend en parkeren is gratis in Ulft.