De tocht voert over kleine weggetjes en paadjes. Foto: PR
De tocht voert over kleine weggetjes en paadjes. Foto: PR Foto:

VVV Zomerfietstocht langs hofsteden en kasteel

DINXPERLO - Na twee succesvolle fietstochten wordt op zondag 20 augustus de laatste fietstocht van dit seizoen gehouden, georganiseerd door VVV Dinxperlo. De tocht start bij het VVV-kantoor aan de Raadhuisstraat 8 te Dinxperlo.

Dit keer is de route grensoverschrijdend en loopt voor het grootste deel door Duitsland. De vorige keer ging het richting Barlo bij Aalten, deze keer gaan we weer naar Barlo maar dan bij Bocholt in Duitsland. De route gaat over rustige weggetjes en kleine paadjes, komt langs kasteel Diepenbroek en oude boerenhofsteden.

Er zijn twee afstanden waaruit de deelnemers kunnen kiezen: 41 en 51 km. De route van 51 km maakt bij Barlo een extra lus van 10 km, deze lus gaat achter Barlo over mooie kleine weggetjes en bospaadjes, gaat dan vanaf Barlo samen met de korte route weer terug naar Dinxperlo.

Terug in Dinxperlo kunnen de deelnemers bij het Kulturhus een warme hap gebruiken. Kosten voor deze hele dag fietsplezier zijn 7,50 euro inclusief versnaperingen en warme hap. Er kan gestart worden tussen 10.30 uur en 13.30 uur bij het VVV-kantoor.