Shantykoor De Grensvaarders. Foto: PR
Shantykoor De Grensvaarders. Foto: PR Foto:

Shantykoor Grensvaarders wil uitbreiden

VOORST - In september 2015 is Shantykoor de Grensvaarders opgericht. Het koor heeft 39 enthousiaste leden, en is op weg naar een zestig stemmen tellend koor, in een verhouding van een derde vrouwen en twee derde mannen. Hety hoor wordt begeleid door een band, bestaande uit een drummer, twee gitaristen, twee accordeonisten, beschikt over een geluidsman en natuurlijk is er dirigent Feico van Soest, de initiator van het koor.

Elke dinsdagavond (vanaf 15 augustus) zingt het koor zeemansliedjes bij Café Restaurant van Hal in Voorst. Het koor heeft een gevarieerd repertoire, van meerstemmige Nederlendse nummers, maar ook Duitse, Engelse en Ierse songs. Shantykoor de Grensvaarders treedt op in de Achterhoek en ook daarbuiten.
Het koor wil graag verder groeien en ook muzikanten zijn welkom. Iedereen is welkom om eens langs te komen op een repetitie. Zangervaring is niet vereist. De repetitie begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.45 uur, met halverwege een kwartiertje pauze. De repetities worden gehouden bij Café Restaurant van Hal, Grensweg 13a in Voorst. Meer informatie over het koor is te vinden op de website of verkrijgbaar via tel. 06-40643694 of 0314-840585.


grensvaarders.nl