Volop sfeer tijdens de kerstkoopzondag in Aalten. Foto: PR
Volop sfeer tijdens de kerstkoopzondag in Aalten. Foto: PR Foto:

Kerstkoopzondagen en
lichtwandeling Aalten@Night

AALTEN - Zondag 17 december en zondag 24 december zijn de kerstkoopzondagen in het centrum van Aalten. Het dorp is gezellig aangekleed en op diverse plekken klinkt er sfeervolle muziek en kan er gewinkeld worden in kerstsfeer waarbij men zomaar de Zingende Kerstman tegen kan komen/ Op 17 december is er aansluitend weer de Lichtwandeling door het centrum.

De zingende Kerstman, met zijn elfjes en het popkoor Dazzle zullen gezelligheid brengen op de Markt en in het Centrum. Op de Markt kunnen kinderen een rondje mee in de draaimolen en zich uitleven op het springkussen. Ook kunnen ze even plaats nemen in de Arrenslee om een selfie te maken of om zich samen met de Kerstman laten fotograferen.

Te midden van al deze gezelligheid openen de Aaltense winkeliers hun deuren, op 17 december van 12.00 tot 17.00 uur en op de 24 december van 10.00 tot 15.00 uur.

Aan het eind van de middag van de eerste Kerstkoopzondag, op 17 december, is dit jaar weer 'Aalten@Night': een lichtwandeling door het prachtig verlichte dorp, samen met de Kerstman. Tijdens de route zal er op een aantal plekken muziek zijn. De wandeling wordt afgesloten met glühwein of warme chocolademelk en met livemuziek op de Markt.

Op 24 december is er weer een leuke activiteit voor de kinderen: de LEGO-Vossenjacht. In veertien etalages in het centrum van Aalten staan LEGO bouwwerken. De wedstrijdformulieren kunnen vanaf 22 december worden opgehaald bij Intertoys Aalten, de LEGO-Vossenjacht loopt nog tot en met 2 januari.


www.WelkominAalten.nl