Boh Foi Toch. Foto: PR
Boh Foi Toch. Foto: PR Foto:

Boi Foi Toch in De Hofnar

AALTEN - Op zaterdag 20 januari vanaf 20.00 uur is Boh Foi Toch te zien en te horen in evenementencentrum De Hofnar.

Boh Foi Toch heeft in haar 28-jarig bestaan tientallen nummers uitgebracht, zonder uitzondering in het Achterhoeks dialect. In 2015 werd het 25-jarig bestaan gevierd met de cd 'Sòh', een platina 'Zeet de Jongs' en uitverkochte zalen.

Welk nummer de band ook speelt, het publiek zingt steeds enthousiast mee en beweegt lekker mee op de folkritmes die Boh Foi Toch de zaal instuurt. Vele nummers uit hun oeuvre komen altijd voorbij tot tevredenheid van de stil luisterende tot hossende zalen. Van oude knallers als 'Beernd van Kuuperi-j', 'Jongs', 'Mientjes en Dientjes', ''t Hundjen', 'Gradus Jehan' en 'Balkenbri-j', tot een aantal nummers van hun nieuwste cd/dvd 'Gewoon Verdan'. En naast de minder bekende versjes en de toppers worden ook nieuwe bewerkingen en nieuwe nummers worden ten gehore gebracht.
Boh Foi Toch bestaat uit Paul Kemper (gitaar en zang); Hans Keuper (harmonika en zang); Han Mali (drums en zang) en Willem te Molder (basgitaar en zang).

Kaarten zijn voor vijftien euro via de website verkrijgbaar, en te koop bij boekhandels Meneer Kees en Messink & Prinsen, of aan de avondkassa van De Hofnar.