13.00 AD'69 JO17-1-SJO MEC/B'voort JO17-1
15.00 SJO Oeken/Brummen MO19-1-AD'69 MO19-1

10.00 AD'69 3-Bredevoort 3
10.00 NVC 3-AD'69 4

Ondanks kansen weer verlies voor AD'69

AALTEN - AD'69 begon zeer sterk dit seizoen begon, is het langzaam afgegleden naar de op vier na onderste stek in klasse 3C. Het wordt voor de Aaltense club tijd dat het weer punten gaat halen. Dat zou op deze zondag kunnen tegen VVO uit Rozendaal. Zaak voor trainer Arno Heersink om zijn selectie scherp te zetten.

Op het meer dan natte kunstgras trad AD'69 aan tegen VVO uit Rozendaal. Op het moment dat de spelers het veld betraden kwam de regen met bakken uit de lucht en dat voorspelde niet veel goeds. Toch was de eerste kans voor AD'69 toen Michiel Ebbers in de vierde minuut de bal op de lat kreeg. VVO deed hetzelfde in de achtste minuut en dus beide waren keepers gewaarschuwd. Weer één minuut later was het VVO, dat een kans kreeg, die door keeper Erik Heuvel goed werd verwerkt. Tot zover niets aan de hand, langzaam werd het duidelijk dat de aanvallen van VVO zich vooral aan onze linkerzijde zou gaan afspelen en dit betekende alle hens aan dek voor Sven Breukelaar en Tom te Brinke. Het werd 1-0 voor de thuisclub toen in de vijftiende e minuut een op zich ongevaarlijke bal in het zestien-meter werd geschoten. Helaas was de verdediging niet in staat om de bal te veroveren en kwam de bal in een scrimmage op een sippe manier in bezit van een VVO-speler, die met deze buitenkans wel raad wist, de 1-0 werd gescoord.

In deze fase was het voor het middenveld van AD'69 moeilijk om de bal panklaar naar de voorhoede te krijgen. Wel kreeg bij een cornerbal Dylan Bauhuis met een kopbal de bal op de lat en was er een kans voor Djayen Baboe in de rebound, maar de goal wilde niet in het voordeel van AD'69 vallen.Er volgden nog een paar mogelijkheden voor AD maar in de 44ste minuut viel de 2-0 op een manier die sterk aan de eerste tegengoal deed denken. Toch had AD'69 alle kans om met slechts één doelpunt verschil de kleedkamers op te zoeken, doordat in de allerlaatste seconde voor rust een penalty viel, toen Nick Ebbers tegen de regels in werd neergelegd. De door Dylan Bauhuis genomen penalty werd goed gekeerd door de keeper en dus werd de ruststand 2-0 bij deze vastgelegd. In de rust werd er niet gewisseld en dus zagen dezelfde elf veldspelers in de 50ste minuut de 3-0 voorbij komen. Dat was tevens de eindstand.