Meedenkavond PP over nieuw programma

AALTEN/DINXPERLO - 'Verandering en vernieuwing', dat is de voorlopige werktitel van het verkiezingsprogramma van de Progressieve Partij. Verandering slaat op de maatschappelijke en economische veranderingen die pijlsnel gaan. Is er nog gasverwarming, rijden we nog op benzine, is er nog bioindustrie over pakweg 15 jaar? Vernieuwing slaat op de noodzaak om nieuwe vormen van bestuur en politiek te ontwerpen om met deze veranderingen om te gaan, samen met burgerinitiatieven de vooruitgang delen met iedereen.

Op donderdag 23 november gaat het in de meedenk-avond van de Progressie Partij over dit programma van verandering en vernieuwing. De progressieven hebben hun licht opgestoken in de samenleving in onder andere diverse van deze meedenkavonden. Nu ligt er een concept waarop nog 'geschoten' kan worden voordat het op de ledenbijeenkomst van 30 november wordt vastgesteld. Via fractie@progressieve-partij.nl kunnen de concept-teksten worden opgevraagd.

Ook wordt de campagne besproken. Wie herinnert zich niet de creatieve campagne van 2014? Met een heuse pop-up gallery in de winkel van Van Lochem in Aalten, een cultuursymposium met Hans Keuper in het Museum en de nachtelijke plakacties 'Doe hier wat aan'. Pandeigenaren werden opgeroepen iets te doen aan hun panden in slechte staat. Soms heeft het geholpen.

De meedenkavond 'Verandering en vernieuwing' vindt plaats op donderdag 23 november vanaf 20.00 uur in de voorkamer bij Schiller, Prinsenstraat 4 te Aalten. Toegang en koffie gratis.