Op het strafbankje. Foto: PR

Koploper Hydrofiel te sterk voor Natare

AALTEN - De waterpoloërs van Natare reisden zaterdag af naar Nijmegen voor de wedstrijd tegen Hydrofiel, de koploper van de competitie. Hoewel de eerste periode beide teams gelijk op gingen, liep het daarna al snel uit de hand. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgesloten met 14-2 op het scorebord.

Het beloofde van te voren een zware wedstrijd te worden, maar de heren van Natare kwamen toch met goede moed het zwembad binnen, klaar om een leuke wedstrijd te spelen. De eerste periode verliep dan ook prima. Hoewel Natare zelf man-meer situaties niet wist te benutten en niet wist te scoren, kwam Hydrofiel slechts op één punt voor.
In de tweede periode ging het echter verkeerd, toen Hydrofiel drie maal te scoren wist binnen twee minuten. Daar bovenop kreeg ook Wilmar nog eens zijn derde uitsluiting, wat betekende dat hij voor de rest van de wedstrijd uitgesloten was. Na nog meer tegendoelpunten kwam Natare op 6-0 achter te staan. Voordat de eerste helft voorbij was wist Imko toch het eerste doelpunt voor Natare te maken, maar was de achterstand al groot.
De tweede helft verliep helaas niet beter. Hoewel Imko nogmaals wist te scoren door de pass van Harm netjes in te tikken, liep Hydrofiel steeds verder uit. Met 14-2 was de uitslag dan ook duidelijk. Aankomend weekend belooft echter wel een spannende wedstrijd te worden, als thuis tegen de heren uit Winterswijk gespeeld wordt.