De Dirty Daddies komen naar De Hofnar op kermiszondag. Foto: PR
De Dirty Daddies komen naar De Hofnar op kermiszondag. Foto: PR Foto:

Kermis bij De Hofnar

AALTEN - Onder de noemer 'Welkom in jullie feesttent part III' presenteert de Hofnar een programma dat indrukwekkender is dan ooit met wederom grote namen en bands op het podium. De grote publiekstrekkers dit jaar: The Originals en de Dirty Daddies op respectievelijk de zaterdag- en zondagmiddag.

De kermis bij de Hofnar begint op donderdagavond 14 september wanneer rond 21.30 uur Cynbel op het podium stapt. Deze uit Aalten afkomstige band staat volgens velen in muziek- en media land op punt van doorbreken en hebben in korte tijd al een indrukwekkende C.V. opgebouwd met optredens in Paradiso, bij 3FM, als aftershow bij Kensington en op Huntenpop. Catchy eigen songs met 'Rock arena power' en veel invloeden van Coldplay, U2 en Kings of Leon.
Een uur later zal het hoofdprogramma van de donderdag beginnen met op het podium de allerbeste Bruce Springsteen tribute show die er in Europa te vinden is: 'the Bruceband'. In 2016 waren zij er ook al bij hetgeen resulteerde in een memorabele, drie uur durende non-stop rock show tot de nok gevuld met alle grote hits van the Boss zelf en zijn E-Street band.
Vrijdagavond 15 september zal het feest echt losbarsten in de Hofnar wanneer de PPM-band het grote podium op stapt. Een absolute topformatie die tijdens de vorige twee edities duidelijk heeft bewezen te weten, hoe het Aaltens publiek in feeststemming te krijgen is.
Op de zaterdag zullen alle registers van de Hofnar los getrokken om Aalten een geweldige kermiszaterdag te geven. De deuren van de Hofnar openen om 14.00 uur waarna het podium vrijgemaakt zal worden voor één van de allerbeste cover/feest bands op dit moment: The Originals. Deze band speelt alles op verzoek, maar dan ook echt álles. Verzin een liedje, vraag het aan bij het tweede podium midden in de zaal en The Originals spelen het direct. Met hun onovertroffen show verovert de band elk publiek, op festivals en bedrijfsevents, in concertzalen, feesttenten en zelfs vanuit de radiostudio. Tijdens hun maandelijkse showcase in De Coen & Sander Show op Radio 538 en op plekken als Strandfestival ZAND, 538Live XXL en De Vrienden van Amstel Live, bewijzen The Originals keer op keer hun naam als de meest muzikale en interactieve live-act van Nederland.
Zaterdagavond zal, net zoals voorgaande edities, in teken staan van de beste dance en house DJ's met als hoogtepunt Kraantje Pappie. De enorme lichtshow die ook dit jaar weer gebouwd wordt, zal deze avond voor de maximale 100% ingezet worden en het publiek mag zich opmaken voor een groots opgezet dance feest met op het podium achtereenvolgens: Beatcrooks, Lowriderz, Kraantje Pappie en Buren van de Brandweer.
Op finale zondag dit jaar een band op het podium die al lange tijd boven aan het verlanglijstje staat voor de Hofnar en ongetwijfeld de meest populaire act is van dit moment: De Dirty Daddies. Deze 'witte brigade' zal voor het eerst in de Hofnar te zien zijn nadat ze onlangs nog de megatent van de Zwarte Cross helemaal plat speelden. Vuur, Co2 kanonnen, confetti raketten en een grote bagage muzikaal vakmanschap zullen ervoor zorgen dat de Aaltense kermis de finale krijgt die het verdient.
De openingstijden van de Hofnar tijdens de kermis zijn donderdag en vrijdag vanaf 21.00 uur, zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur. De entree tijdens alle vier kermisdagen is gratis.