Dinie Driessen ontvangt een onderscheiding voor haar vijftigjarig lidmaatschap van Vriendschap. Foto: PR
Dinie Driessen ontvangt een onderscheiding voor haar vijftigjarig lidmaatschap van Vriendschap. Foto: PR Foto:

Internetcafé Aalten

AALTEN - Het nieuwe seizoen voor het internetcafé in Aalten gaat van start op dinsdag 5 september.

Inmiddels bestaat het internetcafé al zestien jaar en het is nog steeds een graag bezochte plek voor mensen die wegwijs willen worden op de computer, laptop of tablet.

Iedere deelnemer krijgt een uur lang een persoonlijke begeleider krijgt. De deelnemers zijn hierover erg enthousiast.
Er zijn nog open plekken op de dinsdag- en de donderdagmorgen. Voor aanmelding en informatie kan men bellen met Ludo Jansen, tel. 0543-472817. Ook kan men bellen tijdens de openingstijden van het internetcafé met 0543 537350, of even binnenlopen op dinsdag- en donderdagmorgen.

Het team dat het internetcafé verzorgt, is op zoek naar versterking. Iedereen met enige ervaring met de pc, laptop of tablet, die in staat is de kennis over te brengen op anderen, is welkom. Het internetcafé is te vinden in Beth San, Ludgerstraat 17 in Aalten.


Dinie Driessen gehuldigd

IJZERLO - Tijdens de slotavond van koor Vriendschap uit IJzerlo is Dinie Driessen-Schreurs gehuldigd. Zij was 50 jaar lid van het koor. Uit handen van de voorzitter ontving zij een sculptuur met bijbehorend certificaat. Vriendschap hoopt in 2018 haar tacthtigjarig jubileum te vieren. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. Donderdag 24 augustus beginnen de repetities weer, elke donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in 't Dorpshuus in IJzerlo.