Jan Willem Klein Wolterink en Irma Schutte. Foto: PR
Jan Willem Klein Wolterink en Irma Schutte. Foto: PR Foto:

Klein Wolterink Vastgoed: actief in het buitengebied

'Het resultaat voor de klant staat voorop'

AALTEN – Particulieren of bedrijven in het buitengebied die op zoek zijn naar een makelaar en adviseur met verstand van zaken zijn bij Klein Wolterink Vastgoed aan het juiste adres.

Jan Willem Klein Wolterink en Irma Schutte van Klein Wolterink Vastgoed vertellen vol enthousiasme over hun bedrijf, dat gespecialiseerd is in bemiddeling en advisering bij agrarisch en landelijk vastgoed.

"Het buitengebied is altijd in beweging", zegt Jan Willem, "Agrarische bedrijven ontwikkelen zich, boerderijen krijgen een nieuwe bestemming en burgers komen in het buitengebied wonen vanwege de rust en de ruimte. Klein Wolterink Vastgoed is hierbij dé specialist in de aan- en verkoop van agrarische bedrijven, woonboerderijen en woningen in het buitengebied."

Irma Schutte voegt hier aan toe: "Daarnaast verzorgen we ook taxaties, bijvoorbeeld in het kader van financiering. Tevens adviseren we zowel bedrijven als particulieren op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu, zoals bij het herbestemmen naar functies voor zorg, recreatie of ambachtelijk bedrijf."

Jan Willem knikt instemmend. Hij geeft aan: "Om onze klanten optimale dienstverlening te kunnen aanbieden zijn we aangesloten bij de NVM. Dit betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de markt en up-to-date zijn voor wat betreft wet- en regelgeving."

Irma merkt op: "Ons aanbod wordt geplaatst op de Funda- en op de Funda-Landelijk website, waardoor de via ons te koop aangeboden bedrijven, woonboerderijen en woningen voor potentiële kopers goed te vinden zijn. Dit heeft een positief effect op het aantal bezichtigingen en vergroot de kans op een succesvolle verkoop."

Jan Willem legt uit: "Klein Wolterink Vastgoed staat voor onafhankelijk, deskundig en persoonlijk advies, waarbij het resultaat voor de klant voorop staat. Voor nadere informatie of een vrijblijvend gesprek kan contact opgenomen worden met ons kantoor aan 't Boske 6 te Aalten, tel. 0543 - 478113."


www.kleinwolterinkvastgoed.nl

info@kleinwolterinkvastgoed.nl