Mitch Lodewick. Foto: PR
Mitch Lodewick. Foto: PR Foto:

Woensdag 10 mei Ladies Night Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - "Een heerlijke avond vol verwennerijen in het centrum van Lichtenvoorde. Laat je, samen met je vriendinnen, in de watten leggen op deze bijzondere avond." Dat beloven de organisatoren van de Ladies Night Lichtenvoorde op woensdag 10 mei, een avond geheel en exclusief voor dames.

Een van de organisatoren is Loreen te Kronnie. Zij zegt: "Kom genieten van alle activiteiten, heerlijke hapjes, drankjes en mooie mannen. Iedere winkelier zal deze avond op zijn eigen manier invullen met spectaculaire activiteiten. Nieuw dit jaar is een stilettorun op het marktplein. Sprokkel je vriendinnen bij elkaar en ga samen deze strijd aan en maak zo kans op te gekke prijzen!"

Om de avond extra bijzonder te maken, bieden de organisatoren de mogelijkheid om in stijl thuis te worden opgehaald. Meer informatie daarover is te vinden op de Facebookpagina van de Ladies Night Lichtenvoorde.

De Ladies Night begint om 18.00 uur en de winkels zijn open tot 22.00 uur.


www.facebook.com/Ladies Night Lichtenvoorde


Koningsdag in Aalten met Mitch op het podium

AALTEN - Nog even en Aalten viert Koningsdag. Dit jaar zijn er naast de ballonnenwedstrijd en de spelletjes, aansluitend aan het ochtendprogramma, diverse workshops, georganiseerd door verschillende bedrijven en verenigingen uit Aalten. Bij de traditionele aubade is Mitch Lodewick, topfinalist van Idols, aanwezig.

Traditiegetrouw worden 's morgens op Koningsdag honderden ballonnen opgelaten door de Aaltense Kinderen, dit jaar gesponsord door de Jumbo. Mitch Lodewick zal het startsein geven voor het loslaten van de ballonnen. Na afloop van de ballonnenwedstrijd volgt de Koningsloop voor kinderen en wanneer de laatste kinderen hebben gelopen, volgen direct de workshops van Vieberink, AD'69 en Athos. Na drie rondes workshop starten de spelletjes en zijn tegelijk ook de workshops van DanzArte en Hanami. Op de Markt is een kinderdisco en bij café Schiller een kinderprogramma. Kinderen kunnen zelf kiezen wat ze gaan doen.
In de grote tent op de Markt en bij de horeca in het centrum is livemuziek.
's Morgens spelen verschillende muziekkorpsen op de Markt; bij Beth San en bij de Stegemanhof, waar na afloop gezellig een borrel kan worden gedronken bij de horeca van beide zorgcentra.
Nieuw dit jaar is het Magazine voor Koningsdag, vol met informatie over de Koningsdag en meewerkende verenigingen en bedrijven en sponsors. Leuk is de HEMA Oranje puzzel, waarmee mooie prijzen zijn te winnen. Extra exemplaren zijn verkrijgbaar bij de Horeca en het VVV.

Mocht het onverhoopt een zeer regenachtige dag worden, kijk dan voor het alternatieve programma op www.AaltenOranje.nl.


Fietstocht op Koningsdag

BREDEVOORT - Op Koningsdag is er weer van alles te doen in Bredevoort. Zo wordt er ook dit jaar voor jong en oud een leuke fietstocht van ongeveer 2,5 uur gehouden. De start is tussen 10.30 en 11.30 uur, het vertrekpunt is de accommodatie van voetbalvereniging Bredevoort. Na afloop van het kanonschieten kunnen belangstellenden een kopje koffie, thee of een glas fris gebruiken en de dag, tegen een kleine vergoeding, vervolgen met de fietstocht. De tocht is geschikt voor jong en oud. Men hoeft geen lid te zijn van de voetbalvereniging om deel te nemen.