De jubilarissen en hun partners op het podium bij de huldiging. Foto: PR
De jubilarissen en hun partners op het podium bij de huldiging. Foto: PR Foto:

Viswedstrijd voor jeugd De Voorn in Blauwe Meer

DINXPERLO - Hengelsportvereniging De Voorn houdt 26 augustus een viswedstrijd voor de jeugdleden in het Blauwe Meer. Gevraagd wordt om daarom de oevers en het water vrij te houden deze vrijdagavond.

De loting geschiedt om 18.00 uur en de wedstrijd wordt afgewerkt van 18.30 tot 20.30 uur. Opgave is verplicht; deelname is gratis en er wordt gevist met een vaste stok, maximale hengellengte is 9,5 meter. Opgave kan bij Sjonnie of Koert, via de brievenbus in het clubhuis of via de website devoorn.mijnhengelsportvereniging.nl, onder vermelding van naam.


Huldiging jubilarissen mannenkoor De Heurne

DE HEURNE - Tijdens de slotavond van het Christelijk Heurns Mannenkoor met fietstocht en uitgebreide barbecue heeft het mannenkoor zijn jubilarissen gehuldigd, waarbij de voorzitter hen onder meer bedankte voor hun jarenlang lidmaatschap en hun inzet.

Daarna werd hen een sculptuur en een oorkonde uitgereikt, terwijl hun partners een mooie bos bloemen kregen. Op de foto (vlnr) Gerrit Wensink met echtgenote (50 jaar lid), Herman Wensink met echtgenote (40 jaar lid), Hans Nusselder (12.5 jaar lid), Gerrit Lammers met partner (40 jaar lid).