Johan Lenderink en Bas van Londen zijn er blij mee. Foto: Frank Vinkevleugel
Johan Lenderink en Bas van Londen zijn er blij mee. Foto: Frank Vinkevleugel Foto: Frank Vinkenvleugel

DZSV terug in tweede klasse

DINXPERLO - DZSV Heren 1 is na één seizoen terug in de 2e klasse. Na de 2 -1 voorsprong volgden zenuwslopende minuten in de blessuretijd. Maar met een wereldgoal maakte Gijs aan alle onzekerheid een eind. Een prachtige 3 -1 overwinning, met een mooi feestje. Maar Heren 1 wil meer. Zaterdag 11 juni de tweede finale. Dan tegen DZC'68, ook tegenstander in de tweede klasse volgend seizoen, in de finale om de Achterhoek Cup. Deze cup wil DZSV graag weer meenemen naar Dinxperlo. De wedstrijd begint om 18.00 uur en wordt gespeeld bij VIOD (Doetinchem).

Grote blijdschap bij het team, nu de promotie een feit is. Foto: Frank Vinkenvleugel
Strijd om elke meter, elke bal. Foto: Frank Vinkenvleugel