Bram van Strien. Foto: Frank Vinkenvleugel
Bram van Strien. Foto: Frank Vinkenvleugel Foto: Frank Vinkenvleugel

Bram van Strien voor Alpe d'HuZes op Grensmarkt

DINXPERLO - Bram van Strien was op Hemelvaartsdag te vinden op de Grensmarkt. Uiteraard om ook daar mensen te vertellen over Alpe d'HuZes. Hij schreef zelf een verslag daarover.

"Donderdagochtend vanaf half zeven het kraampje ingericht. De logo's van alle sponsoren opgehangen met extra aandacht voor de Dinxperse sponsoren; Harm Takke Tweewielers, Enveloprint b.v.en Bloembinderij de Lorelei. Harm Takke had een tweetal 1-wielers ter beschikking gesteld. Een voor de verloting en een voor de verkoop.De Lorelei had een prachtige bos bloemen in vaas, dit gaf het kraam kleur.

De actie bestond uit de verkoop van vouchers voor de Zwaluwhoeve (een wellness / saunacomplex. Daarnaast stond er een donatiebox. De verkoop van de saunabonnen liep vooral goed als Liesbeth Boom zich met de verkoop bemoeide. Bekende Dinxperloer zijn heeft dan echt een meerwaarde. Om 17.00 uur kraam weer uitgeruimd. Naar huis en geld tellen. In totaal heeft deze dag voor Alpe d' Huzes €300,35 opgebracht!

Alle kopers van de vouchers en voor alle donaties in de box mijn dank. Mijn acties; fietsen voor de Jumbo, de Nieuwjaarsduik, de bloemenactie met de Lorelei en de grensmarkt is mijn totaal bedrag voor Alpe d' Huzes €2300.
Mijn streefbedrag is € 2500. Ik hoop hier toch nog royaal overheen te gaan in de laatste vier weken van deze actie. Ik heb nog zo'n 40 vouchers voor de Zwaluwhoeve. U kunt die zolang de voorraad strekt bij mij kopen. Waarde € 32,50 kost u slechts €5,-. De opbrengst gaat volledig naar Alpe d' Huzes. Doneren mag; www.opgevenisgeenoptie/deelnemers/bramvanstrien.

De 1-wieler is gewonnen door Jaime Lebbink uit Borculo. Gefeliciteerd en veel plezier er mee. Ik kan je een cursus 1-wielerrijden geven. De kosten voor deze cursus gaan dan volledig naar Alpe d' Huzes.

Tot slot mijn dank aan de stichting die de grensmarkt organiseert omdat zij deze plaats kosteloos ter beschikking stelden. Ook zij dragen bij aan het succes van Alpe d' Huzes.

Groet,
Bram van Strien"