Rechts Klaas van den Berg, lid technische commissie Kulturhus en links Margreet Verheij van Zevenbergen Zonne-energie. Foto: Joost van de Nadort
Rechts Klaas van den Berg, lid technische commissie Kulturhus en links Margreet Verheij van Zevenbergen Zonne-energie. Foto: Joost van de Nadort Foto:

Kulturhus vraagt hulp

Vervolg voorpagina

Er zit wel een einddatum aan de actie van AGEM. Deze duurt twee maanden en gaat in op de dag dat de informatieavond gehouden wordt, woensdag 20 januari dus.

Betrokkenheid
Het Kulturhus in Lintelo is een mooi trefpunt voor allerlei activiteiten. Door te besparen op het energieverbruik blijft er meer geld over voor andere mooie dingen. De betrokkenheid bij het Kulturhus is groot en Van den Berg en Verheij hebben er alle vertrouwen in dat deze actie slaagt. Van den Berg: "Ik doe een appèl op de betrokkenheid van de inwoners van Lintelo en roep hen op naar de informatieavond te komen, zich te laten informeren en te helpen bij de financiering van de LED-verlichting". Uiteraard zijn ook mensen die niet in Lintelo wonen, maar zich wel betrokken voelen bij het Kulturhus van harte welkom op de informatieavond.


www.kulturhuslintelo.nl
www.agem.nu


Internetcafé in de
bibliotheek Dinxperlo

DINXPERLO - Maandelijks is er elk eerste maandagmiddag van de maand internetcafé in de bibliotheek Dinxperlo en elke eerste donderdagmiddag in de bibliotheek Aalten.

Men kan tijdens het internetcafé, onder het genot van een kop koffie, informatie uitwisselen en elkaar adviseren. Wim Sikking of Willie Meijer, vrijwilligers van de Samenwerkende Ouderenbonden Gelderland, zijn bij het internetcafé aanwezig zodat ook meer specifieke vragen gesteld kunnen worden. Ook is het mogelijk dat men van te voren een onderwerp of vraag indient die tijdens het internetcafé wordt besproken. Aanwezigen kunnen hun eigen laptop of tablet meenemen en gebruik maken van het Wifi netwerk van de bibliotheek.
Start: donderdagmiddag 7 januari in de bibliotheek Aalten, Hogestraat 10 van 14.00 tot 16.00 uur, maandagmiddag 4 januari in de Bibliotheek Dinxperlo, Nieuwstraat ook van 14.00 tot 16.00 uur. Het internetcafé is gratis toegankelijk.

Internetten in de bieb.
Internetten in de bieb.