Scancovery team 69. Foto: Frank Vinkenvleugel
Scancovery team 69. Foto: Frank Vinkenvleugel

Scantrial team 69 gestart

DINXPERLO - Zaterdagmorgen 2 januari startte de Scancovery Trial editie 2016. Op het startterrein bij Vredestein in Enschede was het een drukte van belang met alle deelnemers. Na een korte briefing gingen de deelnemers van start.

Uitgezwaaid door de familie gingen de Dinxperloërs Nico van Duivenboden en Henk-Willem Wink van team 69 als achtste op weg voor hun ultieme uitdaging.
De eerste etappe is meteen een 24-uurs etappe. Tijdens het rijden moet het team vragen en puzzels oplossen om zo de volgende coördinaten te ontvangen. De eindpunten van de etappes zijn bij het team nog niet bekend, wat wel vaststaat is dat in ieder geval de Noordkaap wordt bezocht, indien de weeromstandigheden goed zijn. Op zondag 10 januari is de finish bij het Wapen van Beckum in Hengelo (Ov). Het team is te volgen via www.Scanct.nl of www.scantrialteam69.nl, hier zijn de teams via Geotrack live te volgen op de kaart.

Dagelijks houdt het team de thuisblijvers op de hoogte via Facebook en Twitter. Het evenement wordt ook gefilmd voor RTL7, de opnamen worden gemaakt door het bedrijf van Dinxperloër Arthur ter Voert (Arthur ter Voert Media) en gepresenteerd door Sander Janson, het programma Scandinavian Roadtrip wordt uitgezonden op 7, 14 en 21 februari.

Wilt u de goede doelen Simavi en Stichting Happy Smile ondersteunen? Word dan vrienden van team 69 via www.scantrialteam69.nl.

Scancovery team 69. Foto: Frank Vinkenvleugel