Iedereen is welkom bij de kerstviering van de Bron. Foto: PR
Iedereen is welkom bij de kerstviering van de Bron. Foto: PR Foto: PR De Bron

Kerstviering jeugdwerk
De Bron op 20 december

DINXPERLO - Het jeugdwerk van De Bron in Dinxperlo viert zondag 20 december om 5 uur het jaarlijkse kerstfeest. Ieder jaar wordt een toneeluitvoering gegeven met kerst, waarbij iedereen van harte is uitgenodigd. Dit jaar is een jubileumjaar, want het is het 40e kerstfeest van het interkerkelijke jeugdwerk. Wat begon in de huiskamer is uitgegroeid tot een jeugdwerk met een eigen gebouw De Bron aan de Ottenshof. Voor de kerstviering, waar veel mensen worden verwacht, is dit gebouw echter te klein. De Bron heeft een gastvrij onderdak gevonden in het gebouw van de Christengemeente Dinxperlo.

Het jeugdwerk kent een kinderclub, een tienerclub en oudere jeugd, die wekelijks een creatief en Bijbels educatief programma bieden.

Woensdagmiddag is er kinderclub van kwart over 2 tot half 4 voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar en op zaterdagavond is er tienerclub vanaf half acht, voor tieners vanaf 11 jaar.
Voor de oudere jeugd is er iedere woensdagavond een ontmoetingsavond.
Honderden Dinxperloƫrs zijn zelf op de club geweest, die zijn natuurlijk ook heel hartelijk welkom op het kerstfeest. Een leuke gelegenheid om elkaar weer eens te ontmoeten. Inmiddels hebben velen zelf kinderen. Het feest begint om 5 uur 's middags. Op het programma staat een kerstspel door de kinderclub, genaamd 'Oefenen voor de musical'. De tieners zullen ons verrassen met het toneelspel 'Bakfiets Fien'. Ook wordt er natuurlijk weer een heel spannend kerstverhaal verteld en worden er bekende kerstliederen gezongen.

De zaal aan het Kerkhofplein 7 is om half vijf open en de toegang is vrij.