Foto: PR
Foto: PR Foto: Foto: PR

Scantrial Team 69 start als tweede toerteam

Vertrek op 2 januari

DINXPERLO - Op zaterdag 28 november nam Scantrial Team 69 uit Dinxperlo deel aan de Experience Day. De Experience Day werd gehouden in het BOVAGhuis in Bunnik. Deze dag is de laatste voorbereiding vanuit Scancoverytrial 2016. Tijdens deze dag werden alle teams welkom geheten door de burgemeester van Bunnik, een echte Dinxperloër Hans Martijn Ostendorp.

Daarna volgde een uitgebreide rijdersbriefing voor de ScanCoveryTrial editie 2016. Tijdens deze briefing werd veel informatie gegeven over de tocht, bijvoorbeeld over veiligheid. Door middel van een mini-toertocht werden alle teams ook in de praktijk geïnformeerd over alle wedstrijdelementen van de ScanCoveryTrial zoals het rijden op coördinaten en volgens de bolletje-pijltje methode, route blokkering, foto-locatiebepaling en coördinaat-ontcijfering.
De uitslag van de mini-toertocht is ook de startopstelling van de ScanCoveryTrial 2016 op 2 januari 2016 in Enschede. Team 69 eindigde op de achtste plaats van alle teams en als tweede van de teams in de toerklasse. Het team start dus op 2 januari als achtste en heeft hiermee een zeer goede startpositie bemachtigd.

Scantrial team 69 rijdt de toertocht om geld in te zamelen voor twee goede doelen. Het eerste doel stichting Happy Smile bezorgt kinderen die ernstig ziek zijn samen met hun familie een onvergetelijke dag op een circuit in Nederland, België of Duitsland. Het tweede doel Simavi zorgt voor betere zorg en voorlichting voor moeders in derde wereld landen zodat zij beter voor hun kinderen kunnen zorgen. Het team is nog altijd op zoek naar nieuwe sponsors. Team 69 steunen en daarmee hun goede doelen, kan door sponsor te worden. Op de website van het team zijn alle mogelijkheden voor sponsoring duidelijk vermeld.

Het team is vanaf 2 januari te volgen via hun website, Facebookpagina en ook op Rtl7 wordt verslag gedaan van de tocht. Deze uitzendingen worden gefilmd door ook al een echte Dinxperloër: Arthur ter Voert.


www.scantrialteam69.nl