SVD won de vorige editie van het toernooi. Foto: PR
SVD won de vorige editie van het toernooi. Foto: PR Foto: PR bv Ons Huis

Wie stoot SVD van de troon?

DINXPERLO - Het is alweer de 30e keer dat in Kulturhus Dinxperlo door biljartvereniging Ons Huis het traditionele kersttoernooi georganiseerd wordt. Dit biljarttoernooi staat open voor teams bestaande uit collega's, buren, vrienden et cetera.

Een team bestaat uit minimaal 3 personen waarbij gespeeld wordt in de spelsoort libre, kader of eventueel van band. Gemiddeld nemen er 20 tot 25 teams deel, waarvan de meeste al jaren achtereen.

Voor iedereen
De charme van dit toernooi is dat iedereen, ongeacht zijn biljartkwaliteiten, mee kan doen. Iedereen dient namelijk het aantal caramboles te maken dat bij zijn speelsterkte past.

De vorige editie werd een prooi voor team SVD uit Dinxperlo. De vraag is dus nu: wie stoot SVD van de troon?

Entree gratis
De organisatie hoopt iedereen weer te mogen begroeten. Als het niet is als deelnemer, dan toch als bezoeker; de entree is gratis. De poulewedstrijden beginnen op vrijdag 20 november en de finales staan eind december gepland. De wedstrijden beginnen doordeweeks waar mogelijk om 19 uur.

Inschrijven tot en met 4 november
Inschrijven, deelnamekosten € 40.- per team, kan nog tot en met woensdag 4 november. Inschrijfformulieren zijn onder andere af te halen aan de bar van Kulturhus Dinxperlo. Wie een mailtje stuurt aan c.tebeest@bvonshuis.nl krijgt er ook eentje toegezonden; downloaden van de website kan ook.


www.bvonshuis.nl